HR-harjoittelija

HR-harjoittelija

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.1.2022

Kiinnostaako sinua harjoittelu monipuolisten henkilöstöhallinnon tehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Etsimme nyt reipasta ja positiivisella asenteella varustettua HR-harjoittelijaa tiimiimme!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan puhelinasiakaspalvelun ja -myynnin rekrytointiprosesseihin, joita tehdään systemaattisella tarkkuudella ja laaja-alaisella kokonaisuuden hallinnalla.

Harjoittelun aikana sinulle tulevat tutuiksi niin HR-järjestelmien käyttö, työhakemukset, puhelinhaastattelut kuin työsuhteen elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät, joissa tuet konsulttiemme työskentelyä. Toimit tavoitteiden saavuttamisen kannalta hyvin tärkeänä osana tiimiä. Kaiken tämän lisäksi pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta HR-kentän tehtävistä asiantuntijaorganisaatiossamme.

Toivomme sinulta:

  • kiinnostusta henkilöstöalaa kohtaan
  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalisia taitoja
  • halua kehittyä ja menestyä omassa työssä

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, jolta puuttuu vielä opintoihin kuuluva harjoittelu. Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöpalvelualaan ja kiinnostusta työntekijärekrytointeja kohtaan. Aiempi osaaminen asiakaspalvelualalta ja hyvät valmiudet järjestelmien käyttöön ovat eduksi.

Baronalla tehdään töitä tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Toimipisteemme sijaitsee Töölönlahdenkadulla, aivan Helsingin ytimessä. Vallitsevan tilanteen vuoksi meillä meillä työskennellään tällä hetkellä hybridimallissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan vaikka heti tai viimeistään helmikuussa 2022 ja harjoittelun kesto on sovitusti 5–6 kuukautta. Harjoittelujakso on palkaton.

Mikäli sinulle heräsi mitä tahansa kysymyksiä, niin lisätietoja tehtävästä antaa Laura Hannila p. 043 824 3431 ma 10.1. klo 14:30-16, ke 12.1. klo 13:14 sekä ma 17.1. klo 10-11 välisenä aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Hannila
Laura Hannila