HR-Koordinaattori Joensuuhun

HR-Koordinaattori Joensuuhun

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.8.2022

Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä ja ihmisläheisestä työstä? Kiinnostaisiko sinua työskennellä henkilöstöpalvelualalla monipuolisten tehtävien parissa? Nyt siihen avautuu mahdollisuus!

Haemme Joensuun toimipisteeseen HR-KOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen.

Työn sisältö: HR-koordinaattorina kohtaat työssäsi asiakkaita sekä työntekijöitä eri toimialoilta - pääset syventymään eri toimialojen asiakasyritysten haasteisiin. Työssäsi mm. palvelet asiakkaitamme resurssitarpeissa, käsittelet työnhakijoiden ja -tekijöiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköpostitse, haastattelet työnhakijoita löytääksesi juuri oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin sekä ylläpidät olemassa olevia asiakas- ja työntekijäsuhteita. Baronalla toimimme tiiviisti yhteistyössä kollegoiden kanssa ympäri Suomen.

Sinä: Tiimimme täydennykseksi etsimme itseohjautuvaa ja paineensietokykyistä tyyppiä, jolta löytyy palvelualttiutta sekä halua etsiä ja löytää paras ratkaisu niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Arvostamme positiivista asennetta, luotettavuutta, päätöksentekokykyä, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Asiakaspalvelutyylisi on luontevaa ja osaat muuttaa viestintääsi eri asiakasryhmien mukaan, tarvittaessa pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös ainakin englanniksi. Et myöskään pelkää opetella ja käyttää erilaisia tietokonejärjestelmiä, sinulla on jo valmiiksi perusosaaminen esimerkiksi MS Officen käytöstä.

Mitä tarjoamme sinulle: Pääset työskentelemään monipuolisessa tehtävässä. Meillä tehdään töitä hyvällä sykkeellä, oppivalla asenteella ja pohjoiskarjalaisella huumorilla. Moderni toimitila sijaitsee Joensuun keskustassa. Baronalla pääset näkemään muuttuvan työelämän aitiopaikalta: työskentelet vahvassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöpalvelualalla. Meillä uralla eteneminen, työtehtävissä kehittyminen ja vastuualueiden laajentaminen mielenkiintosi ja kykysi mukaisesti on mahdollista. Tekemisessämme näkyvät arvomme vastuu, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Baronalla on käytössä monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdepyöräetu, lounas- sekä virike- ja liikuntaetu, taukoliikuntasovellus sekä eri yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja ympäri Suomen.

Työn kesto ja aloitus: Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää mieti, vaan täytä hakemus! Voit liittää hakemukseen cv:n, hakemuskirjeen sekä palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa aluepäällikkö Timo Vainikaiselta p. 050 037 8580 (arkisin klo 9–14).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Oy
Barona Oy

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Tutustu yritykseen