HR-Koordinaattori Porvooseen

HR-Koordinaattori Porvooseen

Sijainti
Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.1.2022

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Etsimme HR-koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi Baronan rekrytointitiimiä, jossa vastuu ja vapaus toteutuvat aidosti.

Työtehtäväsi pitävät sisällään työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamista, työhakemusten käsittelyä, yhteydenpitoa ehdokkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse, työhaastatteluja, ehdokasesittelyjä asiakkaille, referenssitarkastuksia suosittelijoilta sekä työsopimusten tekoa. Etenkin työhaastattelut ovat keskeisessä osassa työnkuvaasi. Pääset tutustumaan alueen yrityksiin, opit paljon rekrytointiprosesseista, työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

• kiinnostusta henkilöstöalaa kohtaan

• oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta

• hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalisia taitoja

• halua kehittyä ja menestyä

• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

• hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä, sekä mahdollisuuden saada kokemusta rekrytoinnista ja henkilöstöpalvelualasta. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Tehtävästä voi tiedustella aluejohtaja Raine Pulkkiselta p. 0408307648

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa