HRD-asiantuntija

HRD-asiantuntija

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.4.2023

Rakennamme yhdessä tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä, jotta asiakkaamme, omistajamme, voivat yrittää ja elää. Visiomme on olla vetovoimaisin, vastuullinen toimija. Neljä arvoamme, reilu, vastuullisesti rohkea, kehittyvä ja yhdessä, ohjaavat sitä, miten saavutamme tavoitteemme. Ihmiset tekevät muutoksen. Fenniassa työskentelee rohkeita edistäjiä eri aloilta, devaajista asiakaspalvelun rautaisiin ammattilaisiin.

Jos olet vastuullisesti rohkea ja reilu tiimipelaaja, joka haluaa kehittää asioita yhdessä, voisit sopia joukkoomme.

Etsimme nyt tiimiimme iloisella ja aikaansaavalla draivilla varustettua HRD-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuun 2024 loppuun asti pääkonttoriimme Helsingin Pasilaan.

HRD-ASIANTUNTIJA

HRD-asiantuntijana olet osa Osaaminen ja uudistuminen -tiimiä, joka muodostuu HRD-osaajista sekä työyhteisöviestinnän ammattilaisesta. Tiimimme vastuulla on varmistaa, että fennialaiset ovat innostuneita tulevaisuuden tavoitteista ja että heillä on osaamista toimia tulevaisuuden työelämässä. Tavoitteenamme on kasvattaa Fennian vetovoimaisuutta entisestään varmistamalla ensiluokkainen henkilöstökokemus, ja kertomalla Fenniasta työpaikkana myös ulospäin.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi vastuu nimetyistä valmennuskokonaisuuksista aina suunnittelusta toteutukseen, sekä Fennian henkilöstökokemuksia mittaavia henkilöstötutkimuksista vastaaminen osaltasi. Olet mukana Fennian työnantajakuva-aktiviteeteissa ja suunnittelet innostavia koko talon henkilöstötilaisuuksia. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja roolia on mahdollista muokata omien mielenkiintojesi ja kykyjesi mukaiseksi.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

Toivomme, että sinulta löytyisi jo jokin verran kokemusta HR-tehtävistä. Tiedät, mitä HR-työ tarkoittaa ja otat asiantuntijamaista omistajuutta vastuualueistasi johtaen samalla taitavasti erilaisia työryhmiä. Tunnet henkilöstön kehittämisen periaatteet käytännössä ja opit mielelläsi myös uutta. Nautit siitä, kun asiat edistyvät, löydät ratkaisuja ongelmiin ja arvostat yli kaiken mukavaa työilmapiiriä. Työskentelet roolissasi tavoiteorientoituneesti ja uskallat esittää rohkeasti myös uudenlaisia vaihtoehtoja.

Etsimämme tekijä on rohkea, reipas ja työstään aidosti innostuva tyyppi, jolta löytyy intoa ja ideoita kehittää Fennialla tiimin toimintaa entistäkin paremmaksi.

Hakijalta odotamme soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista tutkintoa. Fennian toimintakieli on suomi, mutta työhön saattaa kuulua tehtäviä, joissa englannin sujuva osaaminen on etu.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän Ihmiset ja kulttuuri -yksikössämme, jossa pääset syväsukeltamaan henkilöstön kehittämisen maailmaan ja kehittymään HR-ammattilaisena. Pääset osaksi ihmisläheistä, ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä, jossa kaikkia arvostetaan ja välitämme aidosti siitä, millainen tyyppi oikeasti olet. Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Tutustu meihin lisää täällä: https://www.fennia.fi/toihin-uudistuvaan-fenniaan

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetä meille CV oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.4.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen puhelimitse +358 44 460 2058 tai sähköpostitse julia.pollanen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Vuosikymmenten saatossa olemme kasvaneet pienestä palovakuutusyhtiöstä ja yrittäjien omasta vakuutusyhtiöstä kokonaiseksi konserniksi. 2020-luvulla olemme ennen kaikkea asiakkaidemme kumppani. Ennalta-arvaamattoman elämän keskellä haluamme edistää asiakkaidemme mielenrauhaa niin vakuutusasioiden, riskienhallinnan, säästämisen kuin varainhoidon palveluidemme avulla. Elämä on tehty elettäväksi ja koettavaksi. Siksi on Fennia.

Tutustu yritykseen