HSE-valvoja, Pohjois-Ruotsiin

HSE-valvoja, Pohjois-Ruotsiin

Sijainti
Helsinki, Lappeenranta, Kouvola, Jyväskylä, Kuopio, Rovaniemi, Turku, Tampere, Lahti, Kemi, Vaasa, Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2023

Etsimme HSE-valvojaa kansainväliseen investointiprojektiin Pohjois-Ruotsiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan arviolta lokakuun aikana. Kesto arviolta kesään 2024 saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat HSE-yhteistyön järjestämisestä, tarkistuksista ja toimenpiteiden valonnasta viranomaisvaatimukset täyttäen ja asiakkaan edun huomioiden. Päätehtäviisi kuuluu mm. raportointi sidosryhmien välillä, turvallisuuskoulutusten järjestäminen sekä erinäiset auditoinnit ja tarkastukset.

Hakijoilta toivomme:

  • teknistä koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI)
  • aiempaa kokemusta vastaavista työturvallisuustehtävistä teollisuudesta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
  • hyviä IT-taitoja

Eduksi katsomme:

  • kiitettävät yhteistyötaidot ja "pelisilmän"
  • joustavuus projektin tilanteen mukaan

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan mahtavan mahdollisuuden osallistua kansainväliseen projektiin kilpailukykyisellä palkkauksella ja asuntomahdollisuuden. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Hyvin hoidetun projektin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä uusiin mielenkiintoisiin projekteihin meidän kauttamme.

Lisätietoja tästä ja muista paikoista voit kysyä Valtteri Rantalalta sähköpostitse valtteri.rantala@ugglaengineering.fi tai puhelimitse (arkisin 9 - 16) 0504786174

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa