Huolitsija Alpi Finland Oy:lle

Huolitsija Alpi Finland Oy:lle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Kiinnostaako sinua työskentely monipuolisten logistiikan toimistotehtävien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme työntekijää huolintatehtäviin Vuosaareen.

Haemme Alpi Finlandin kasvavaan organisaatioon työntekijää monipuolisiin huolinnan tehtäviin. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja tarjolla oleva työsuhde on pitkäaikainen. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa klo 8–16, mutta toivomme joustavuutta työvuoroissa tarpeen mukaan.

Töitä pääset tekemään mm. kuljetusten suunnittelun ja varaamisen sekä tuonti- ja vientihuolinnan parissa. Koska kyseessä on pieni tiimi, pääsee jokainen tiimin jäsen tekemään töitä monipuolisesti omat vahvuutensa hyödyntäen. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valitun henkilön taustan ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Työ sisältää paljon kommunikointia eri sidosryhmien kanssa ja toivommekin, että sinulta löytyy myyntihenkisyyttä, sujuva suomen – ja englannin kielen osaaminen sekä sopivasti sosiaalista pelisilmää.

Työssä pärjääminen edellyttää aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta ja ymmärrystä sekä kiinnostusta huolinta-alaa kohtaan. Työ on ajoittain hektistä ja vaatii myös hyvää paineensietokykyä sekä organisointitaitoja. Työhön järjestetään kattava perehdytys, jonka yhteydessä käydään läpi käytettävät järjestelmät ja eri työtehtävien vaiheet tarkasti. Toivommekin, että Sinulla on ennen kaikkea hyvä asenne, halu oppia uutta ja olet etsimämme tiimipelaaja!

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Alpi Finland Oy
Alpi Finland Oy

Alpi Finland Oy on 1993 perustettu kuljetus, huolinta ja logistiikkayritys. Kuulumme osana Alpi Danmark:iin ja kansainväliseen ALPI Group:iin, joka toimii 82 maassa. Emoyhtiömme Albini&Pitigliani S.p.A on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1945 Italiassa, Pratossa, jossa myös pääkonttori sijaitsee. Asiantuntevalla henkilökunnallamme on vuosien kokemus kuljetus- ja huolinta-alalta.

Tutustu yritykseen