Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Kalajoki

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Kalajoki

Sijainti
Kalajoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2022

Oletko Kyllä onnistuu -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä ketjumme uusin helmi? Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell HelmiSimpukka Kalajoelle etsimämme HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin keittiön puolella. Parasta on, että sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan me opetamme sinut tehtäviin. Asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Kalajoen Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden, joten työn luonne on kolmivuorotyö. Työtunteja on tarjolla vähintään 70h/3viikkoon ja sopimus solmitaan määräaikaisena helmikuun 2023 loppuun saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisäksi tarjolla töitä keikkaluontoisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Sopii esimerkiksi opiskelijalle. Tunnit räätälöidään sopimuksen mukaan.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta, ajoittain hektisestäkin työtahdista ja paineensietokykysi on rautaa.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallinen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa, mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, jätä hakemus pikaisesti. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa