Huoltamotyöntekijä Kaustisen Nesteelle
3 päivää sitten

Huoltamotyöntekijä Kaustisen Nesteelle

Sijainti
Kaustinen
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.6.2024

Haemme iloista ja motivoitunutta asiakaspalvelijaa Kaustisen Nesteelle sekä sen yhteydessä toimivaan Rolls:iin ja Kotipizzaan!

Tarjolla on rehti ja monipuolinen työ, jossa varmistat, että kaikki huoltsikalla rullaa kuten kuuluukin – vuorot pitävät sisällään kassatyöskentelyä sekä Neste -huoltoaseman, että sen yhteydessä olevien Rolls:in ja Kotipizzan tehtäviä. Otat mm. vastaan ruokatilauksia, osallistut ruoka-annosten valmistuksiin ja tarjoiluihin. Huolehdit osaltasi myös asiakastilojen ja keittiön siisteydestä. Toivomme, että olet tarpeen vaatiessa valmis käärimään hihasi myös muiden tehtävien parissa, ja tartut oma-aloitteisesti toimeen.

Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää työkokemusta osana tiimiä. Aiemmasta asiakaspalvelu- ja kassakokemuksesta, erityisesti kiireisestä huoltsikkamaailmasta on tehtävässä suurta hyötyä ja arvostamme myös veikkausmyynnin osaamista. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Huomioithan, että sinulta tulee löytyä myös terveydentilatodistus.

Työsopimus solmitaan aluksi määräaikaisena Baronan kanssa. Mikäli työt sujuvat hyvin ja viihdyt, on sinulla mahdollisuus saada myös vakituinen sopimus. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi haetko osa-aikatyötä vai kokoaikaista.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa