Huoltoasentaja Clean Key Oy Uusimaa

Huoltoasentaja Clean Key Oy Uusimaa

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Järvenpää, Kirkkonummi, Sipoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.4.2024

Onko sinulla asentajan koulutus tai kokemusta käden taitoja vaativista asennushommista? Kiinnostaisiko vaihtelevat työpäivät siivouslaitteiden huoltojen parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme tekijä. Lue pidemmälle, niin kerromme vähän lisää!

Etsimme asiakkaallemme Clean Key Oy:lle uutta huoltoasentajaa auttamaan pääkaupunkiseudun asiakkaiden siivouslaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Jos pidät liikkuvasta työstä, jossa pääset korjailemaan monipuolisesti erilaisia laitteita, tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, eli pesti sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle asentajalle!

Millaisesta työstä on kyse?

Huoltoasentajana vastaat Helsingin alueen asiakkaidemme siivouslaitteiden korjauksesta.

Työpäiväsi alkavat klo 8 aikaan Konalan konttorilla, johon kokoonnumme huoltotiimin kesken jakamaan päivän huoltokeikat. Sen jälkeen hyppäät firman pakettiauton rattiin ja lähdet asiakkaiden luo korjaamaan siivouslaitteita. Asiakkaamme ovat eri toimialojen yrityksiä, ja pääset tekemään hommia esimerkiksi siivousliikkeiden, hotellien, ravintoloiden ja kauppojen kanssa. Päivän aikana hoidat keskimäärin 5–6 huoltoa, ja vapaalle pääset vaihtamaan klo 16. Työt tehdään arkisin.

Kenelle työ sopii?

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, koska perehdytämme sinut alusta alkaen.

Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut sähkö- tai muun teknisen alan asentaja, joka on kiinnostunut laitteiden korjauksesta. Aikaisempi kokemus sähköasennuksista esimerkiksi rakennustyömailta on eduksi, mutta ei pakollista. Plussaa on, jos olet korjaillut (vapaa-ajalla tai työksesi) esimerkiksi autoja, elektroniikkaa tai muita koneita.

Odotamme sinulta:

  • Ammatillista koulutusta esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai autoalalta

  • B-ajokorttia

  • Innostusta ja kiinnostusta oppia korjaamaan siivouslaitteita

  • Suomen kielen taidon lisäksi englannin osaamista

  • Yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjolla on liikkuva ja vaihteleva työ, jossa pääset varmasti oppimaan uutta. Koulutamme sinut ammattitaitoiseksi siivouslaitteiden huoltajaksi, vaikka sinulla ei vielä olisi lainkaan työkokemusta. Olemme noin 35 hengen työyhteisö, jossa nykyiset työntekijämme viihtyvät hyvin.

Työsuhteen alussa kuukausipalkkasi tulee olemaan 2100–2400 € välillä riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi. Toivomme, että viihdyt meillä pitkään, ja siksi palkkaakin tarkistetaan sitä mukaa, kun osaamisesi kasvaa. Työn tueksi tarjoamme sinulle kunnolliset työkalut ja työvaatteet. Työkeikoille pääset ajamaan firman autolla.

Tehtävä alkaa Baronan kautta, mutta hyvin työssään pärjäävä rekrytoituu Clean Keyn kirjoille 12 kuukauden sisäänajojakson jälkeen.

Kiinnostuitko? Hienoa, hakeminen onnistuu helposti!

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Rekrytointi tehtävään hoidetaan yhteistyössä Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
Clean Key Oy
Clean Key Oy

Clean Key Oy on puhtausalan valtakunnallisesti palveleva jälleenmyynti- ja tukkuliike. Clean Keyn maine perustuu hyvään, ammattitaitoiseen, asiantuntevaan ja ihmisläheiseen palveluun.

Tutustu yritykseen