Huoltoasentaja, Prodmac Oy

Huoltoasentaja, Prodmac Oy

Sijainti
Kerava, Järvenpää, Vantaa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2023

Haemme nyt asiakkaamme, Prodmac Oy:n, ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen huolto- ja asennustiimiin huoltoasentajaa tuotantolaitteiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviin. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Prodmacille vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Prodmacin huoltoasentajana työpäiväsi ovat sopivan haastavia ja vaihtelevia. Toteutat tuotantolaitteiden, pääasiassa vannesahojen määräaikaishuoltoja, sekä mekaanisten ja sähköisten vikojen korjauksia. Työhönottopisteesi sijaitsee Keravalla, mutta asennusten suorittaminen tapahtuu pääasiassa asiakaskohteissamme, ja pelikenttänäsi toimii koko Suomen alue. Asiakaskohteiden välillä liikkumiseen saat käyttöösi yrityksen huoltoajoneuvon. Arvio yön yli kestävistä matkoista on noin 20 päivää vuodessa.

Edellytykset

Hakijana voit olla joko urasi alussa oleva asentaja tai jo valmiiksi kokenut konkari. Omaathan kuitenkin vähintään tehtävään soveltuvan teknisen peruskoulutuksen (esim. mekaniikka-, kone- tai sähköasentaja). Etunasi toimii aiempi kokemus tuotantolaitteiden korjauksista ja asennuksista asiakkaan tiloissa. Työssä menestyksekäs suoriutuminen edellyttää positiivista asennetta, oppimiskykyä, joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi edellytämme B-luokan ajokorttia, suomen kielen taitoa sekä valmiutta reissuluontoiseen työhön.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alallaan kasvavassa yrityksessä, Prodmac Oy:llä. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi rennossa ja kannustavassa työporukassa. Työsuhteesi alussa järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen ennen liikkuvaan työhön siirtymistä. Pääset myös vaikuttamaan työhösi esim. asennusreitin suunnittelussa, sekä näkemään konkreettisesti oman työsi jäljen. Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka nauttii liikkuvasta, monipuolisesta ja sopivan haastavasta tehtävästä.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoa rekrytoinnista saat Baronan Markus Korpelalta, puh. 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa