Huoltoasentaja raidekaluston venttiilihuoltoihin

Huoltoasentaja raidekaluston venttiilihuoltoihin

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.1.2022

Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee Helsinkiin huoltoasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin raidekaluston venttiilihuoltoihin. Työt tehdään arkisin päivävuorossa.

Tehtävässä suoritat Helsingissä sijaitsevalla huoltovarikolla raidekalustossa käytettävien venttiilien monipuolisia huoltotöitä. Kyseessä ei ole linjastotyyppinen työ, vaan kyseiset venttiilimallit vaihtuvat hyvin tiheästi ja näin ollen tehtävä tarjoaa sopivissa määrin ammattitaitoa kehittäviä haasteita. Työnkuvaasi sisältyy enimmäkseen mekaanisia huoltoja, mutta pääset työstämään myös venttiilien sähkötekniikkaa testauksen merkeissä. Hakijana voit olla joko teknisellä alalla aloitteleva tai kokenut ammattilainen.

Toivomme sinulta teknisen alan peruskoulutusta, esimerkiksi metalli-, sähkö- tai autoalalta. Etunasi toimii aiempi työkokemus vastaavanlaisista asennus- tai huoltotehtävistä. Olet voinut myös saada kokemuksen harrastusten parista, joten tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja olet valmis tekemään monipuolista, sekä ajoittain likaista ja raskasta työtä. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä asentajia, joilla on hyvä työmotivaatio.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän raidekaluston parissa. Työsuhteen alussa sinulle järjestetään asianmukainen perehdytys, jolla varmistamme sujuvan liikkeellelähdön. Töitä tehdään päivävuorossa, mutta asentajaryhmän kasvun vuoksi edellytämme sinulta myös valmiutta 2-vuorotyöhön. Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, mutta hyvin suoriutuvalla on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Tekniikka & Asennus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa