Huoltoasentaja VAK Huoltopalveluille

Huoltoasentaja VAK Huoltopalveluille

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.9.2022

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät vakituisessa työpaikassa? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Seinäjoelle huoltopisteelle motivoituneita tekijöitä huoltoasentajiksi!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen – Meillä on sinulle nyt hyvä työmahdollisuus! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle.

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti osaamistasi sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Olet sopiva hakija, mikäli sinulla on:

  • hieman kokemusta asennus- tai huoltotöistä
  • asenne kohdallaan
  • hyvä fyysinen kunto
  • valmius 2-vuorotyöhön ja
  • suomen kielen taito

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta huolto- ja asennustehtävien kokemuksesta esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parissa sekä C-luokan ajokortista. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi.

Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Risto Ojanperä puh. 0504412139 tai sähköpostitse risto.ojanpera@barona.fi tai Taavi Rantala puh. 0504787748 tai sähköpostitse taavi.rantala@barona.fi

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
VAK Huoltopalvelut Oy Seinäjoki
VAK Huoltopalvelut Oy Seinäjoki

VAK Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi.