Huoltoasentaja

Huoltoasentaja

Sijainti
Lempäälä, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Etsimme asiakkaallemme Lempäälään huoltoasentajaa.

Huoltoasentajan rooliin yhdistyy monipuolisesti tuotantoon sekä kunnossapitoon liittyvät työtehtävät. Työssäsi osallistut koneiden huoltojen tekemiseen ja uusien laitteiden käyttöönottoon.

Työroolissa toimitaan erilaisten huoltotöiden parissa, joten hyödyt, jos sinulla on aikaisempaa taustaa mekaanisten kunnossapitotöiden parista. Koulutukseltasi voit olla esim. automaatioasentaja, mutta tämä ei ole edellytys tehtävään valituksi tulemiselle, sillä asenne ja ymmärrys kunnossapitotöitä kohtaan nähdään koulutustaustaa tärkeämmäksi. Lisäksi tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ennen vastuullisten työtehtävien haltuunottoa.

Arvostamme ennen kaikkea motivoitunutta asennetta, kiinnostusta tekniikkaa ja mekaniikkaa kohtaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta hakijalla tulee olla valmius tehdä myös yövuoroa.

Työllistyt aluksi Baronan kautta asiakasyrityksellemme, mutta töiden sujuessa hyvin, sinulla on mahdollisuus päästä työntekijäksi myös suoraan asiakkaamme kirjoille. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa