Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

Sijainti
Tampere, Pirkkala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.8.2022

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät? Haluatko vakituisen työpaikan ja ammattitutkinnon samassa paketissa? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Tampereen yksikköön motivoituneita tekijöitä palkalliseen huoltoasentajan oppisopimuskoulutukseen!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen – me koulutamme sinusta rautaisen osaajan huoltoasentajan tehtäviin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle modernissa ja täysin uudessa huoltopalvelukeskuksessa.

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ajoneuvosähkötöitä, mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti koulutuksessa oppimiasi asioita sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden palkalliseen opiskeluun autoalan moniosaajaksi. Koulutusen kesto riippuu aikaisemmasta kokemuksesta, ja sen jälkeen työllistyt suoraan VAK Huoltopalvelut Oy:lle, joka on alansa markkinajohtaja Suomessa. Jo koulutuksen aikana sinulle maksetaan TES:n mukaista palkkaa.

Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Olet sopiva hakija koulutukseen, mikäli sinulla on

• asenne kohdallaan

• hyvä fyysinen kunto

• valmius 2-vuorotyöhön ja

• suomen kielen taito.

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta huolto- ja asennustehtävien kokemuksesta esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parissa sekä C-luokan ajokortista. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi.

Työt ja koulutus alkavat elo-syyskuun aikana sopimuksen mukaan. Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi jo hakuajan aikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
VAK Huoltopalvelut Oy

VAK Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi. Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön

Tutustu yritykseen