Huoltoasentajia VAK Huoltopalveluille, Lieto

Huoltoasentajia VAK Huoltopalveluille, Lieto

Sijainti
Lieto, Turku, Kaarina, Raisio
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.6.2024

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät vakituisessa työpaikassa? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Liedon Avantille motivoituneita tekijöitä huoltoasentajiksi!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen – Meillä on sinulle nyt hyvä työmahdollisuus! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle modernissa ja täysin uudessa huoltopalvelukeskuksessa.

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ajoneuvosähkötöitä, mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti osaamistasi sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Olet sopiva hakija, mikäli sinulla on:

• asenne kohdallaan

• hyvä fyysinen kunto

• valmius 2-vuorotyöhön

• suomen kielen taito.

Tehtävässä vaaditaan aiempaa huolto- ja asennustehtävien kokemusta, esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parista. Eduksi on C-luokan ajokortti. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Lisätietoja työstä antaa mielellään Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p 050 400 3817 arkisin klo 9-15.

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Yli-Nissilä
Ida-Maria Yli-Nissilä