Huoltomies Leipomo Salonen Turku

Huoltomies Leipomo Salonen Turku

Sijainti
Turku, Salo, Aura, Lieto, Forssa, Loimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Huoltomies Leipomo Salosen kunnossapitoon

Leipomo Salonen Oy etsii motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa huoltomiestä Leipomo Salosen Vähäheikkiläntien toimipisteeseen Turkuun. Työ sisältää monipuolisia huolto-, kunnossapito- ja päivystystehtäviä. Meillä on pieni ja tiivis työporukka, jossa työnteko on hauskaa. Täällä kunnioitetaan kaverin osaamista ja työt hoidetaan yhdessä kunnialla loppuun asti.

Tulisitko tekemään töitä kanssamme?

Huoltomiehen tehtävään kuuluu tuotannon laitteiston toimivuudesta huolehtiminen. Tehtävässä vastaat kunnossapitojärjestelmässä määriteltyjen mekaanisten huoltojen suorittamisesta ja raportoit suorittamasi työtehtävät järjestelmään. Työt tehdään arkisin päivävuorossa 7-15/ 8-16, 40 h/viikko. Työhön sisältyy myös joka toinen viikko päivystystä. Päivystyksestä maksetaan erikseen korvaus.

Tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen perinteikkääseen leipomoalan yritykseen ja työpanoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavaisen työyhteisön jatkuvan tuen. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi vaihtelevissa ja haasteellisissa tehtävissä. Uusiin laitteisiin investoidaan paljon, joten pääset myös mukaan kehittämään toimintaa.

Hakijoilta odotamme mekaanisen alan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta kunnossapidosta. Olethan työntekijänä huolellinen, tarkka ja pystyt suoriutumaan tehtävistä paineen alla itsenäisesti. Pääset kehittämään omaa työtäsi ja suunnittelemaan ennakkohuoltoja ja toteuttamaan niitä nykyaikaisten tuotantolaitteiden parissa. Englannin kieli katsotaan eduksi.

Tässä haussa huomioidaan myös toiminimi-/ kevytyrittäjät.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.Sähköpostilla tulleita hakemuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leipomo Salonen Oy
Leipomo Salonen Oy

MAUKASTA LEIPÄÄ YLI SADAN VUODEN KOKEMUKSELLA Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistamme noin 120 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossamme: Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.