Huvipuistotyöntekijä vaijeriliukuun Rukalle

Huvipuistotyöntekijä vaijeriliukuun Rukalle

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Haemme nyt asiakkaallemme huvipuistotyöntekijöitä Rukalle vaijeriliukuun.

Ruka Zipline on Suomen pisin vaijeriliuku, 364 metriä. Lähtö on Rukan huipulta, josta liu'utaan Saaruan huipulle.

Oletko oppimishaluinen, luotettava, vastuuntuntoinen ja sinulle on luontevaa toimia ihmisten kanssa, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö! Työtehtäviisi kuuluvat mm. lippujen myyminen ja vaijeriliu'un toiminnasta huolehtiminen lähtö- ja lopetuspaikalla.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme turvallisuuskoulutuksen. Työhön sisältyy osin viikonlopputyötä. Työvuorossa toimitaan tiiminä ja tiimin kesken kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme upean ja saumattoman liukuelämyksen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan pikimmiten sähköisen hakemuksen CV:n kera oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Zipline Suomi Oy
Zipline Suomi Oy

Tule liitelemään Rukan tunturien ylle! Vaijeriliukumme Rukan tunturin yllä on sinulle, joka rakastat vauhtia! Liuku on Suomen pisin, 364 metriä pitkä. Lähtö on Rukan huipulta, josta liu’utaan toiselle huipulle Gondolihissiaseman viereen. Matkalla saat nauttia huikeista ja jylhistä tunturimaisemista. Tuulen humistessa korvissasi koet henkeäsalpaavan upeat maisemat edessäsi. Liitelet taivaalla, täysin turvallisesti.