Vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa? Hae HR-konsultiksi!

Vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa? Hae HR-konsultiksi!

Oletko HR-alan yrittäjä tai HR-ammattilainen, ja ehkä jo suunnitellut yrittäjäksi ryhtymistä? 

Haluaisitko sanella omat työaikasi, valita asiakkaat mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja päästä kehittämään työyhteisöjä kiinnostaviin asiakasyrityksiin? 

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijapooliimme HR-konsultteja, joilla on jo taustallaan useamman vuoden kokemus erilaisten HR tehtävien hoitamisesta. Mikäli työllistät itseäsi oman yrityksesi kautta tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, tehtävä voisi sopia sinulle. 

"Pienyrittäjänä en koskaan pääsisi näin isoihin yrityksiin töihin ilman Baronaa."
Nina Vainio, HR-konsultti, yrittäjä
Nina Vainio, HR-konsultti, yrittäjä

Mitä tarjoamme sinulle?

 1. Monipuolisuutta ja uusia mahdollisuuksia

  Baronan avulla löydät monipuolisia tehtäviä, jotka voivat olla joko osa-aikaisia tai pidempiä, kokoaikaisia projekteja. Tehtävänkuvat voivat vaihdella operatiivisten ja lakisääteisten HR-asioiden hoitamisesta strategisiin kehitystehtäviin sekä rekrytointiprosessin hoitamiseen.

 2. Tukea, sparrausapua ja työyhteisön

  Tulet työskentelemään asiakasyrityksen organisaatiossa osana yrityksen työyhteisöä, mutta lisäksi sinulla on tukenasi Baronan kattavat rekrytointi- ja HR-ammattilaisten verkostot. Jos sinulla ei ole vielä omaa yritystä, saat meiltä apua ja tukea kevytyrittäjäksi tai yrittäjäksi ryhtymiseen.

Mitä odotamme sinulta?

 1. Kokemusta ja näkemystä

  Arvostamme aiempaa kokemusta useammassa yrityksessä työskentelystä. Myös kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Toivoisimme, että sinulla olisi kokemusta erilaisten HR-järjestelmien kanssa toimimisesta.

 2. Toimintaympäristön tuntemusta

  Suomalaisen työlainsäädännön tuntemus sekä palkkahallintoon liittyvien asioiden ymmärrys on tehtävässä erityisen tärkeää. Myös erilaisiin kasvu- ja kehitysprojekteihin osallistuminenon ehdoton etu.

Miksi Barona?
Miksi Barona?Baronan asiantuntijapalveluiden kautta voit työllistyä monipuolisiin HR-tehtäviin satoihin erilaisiin työympäristöihin, pienistä start-upeista aina kansainvälisiin suuryrityksiin. Voit tehdä lyhyempiä projekteja tai sitoutua vuosiksi.

Haluatko kuulla lisää?

Voit hakea HR-konsultiksi täyttämällä ylempää sivulta löytyvän botin tai olla meihin suoraan yhteydessä.

Kaisa Leskijärvi
Kaisa Leskijärvi
Head of Sales, HR ja taloushallinto

Taloushallinto, HR ja Hallinto

+358 50 574 7189kaisa.leskijarvi@barona.fi

Lue kokemuksia ja näkemyksiä inhouse-konsultoinnista