Installation Specialist, Atea
2 päivää sitten

Installation Specialist, Atea

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.2.2023

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille Installation Specialistia Atean esiasennuskeskukseen Vantaalle. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta palvelinasennuksista ja olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö, saatat olla etsimämme henkilö.

Installation Specialistina tehtäviisi kuuluu palvelimien kokoamista ja niiden käyttöjärjestelmien asennusta. Roolissasi vastaat palvelinasennuksista ja niihin liittyvästä dokumentoinnista. Työpöydällesi saattaa myös tulla muita verkkolaitteisiin liittyviä projekteja.

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä palvelimien parissa. Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen ja huolellinen ongelmanratkaisija, joka on innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja vakituinen. Tyä alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Barona IT Oy:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksemme Atean esiasennuskeskuksessa Vantaalla.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta Windows-työasemien ja palvelimien asennuksista
  • Reipasta ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • Joustavaa työtapaa ja valmiutta toimia ajoittain hektisessä ympäristössä

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän perehdytyksen tehtävään ja asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi
  • Monipuoliset työtehtävät ja vastuullisen roolin.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan tehtävää Baronan hakuportaalin kautta mahdollisimman nopeasti ja lisäät mukaan CV:si. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ATEA Finland Oy
ATEA Finland Oy

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Atealla olemme ylpeitä siitä, että asiakkaalla ei ole sellaista ongelmaa, johon emme ratkaisua löydä. Hoidamme asiakkaan IT-haasteet kokonaisvaltaisesti yksittäisen käyttäjän pienimmästä murheesta aina laajoihin tuotannollisiin ratkaisuihin asti. Työ tehdään aina istuen asiakkaan puolella pöytää ja asiakkaan bisneksen ehdoilla. Jokainen työntekijämme nähdään yhdenvertaisena ja vuokratyöntekijänä saat samat mahdollisuudet kuin kuka tahansa Atealla. Vuoden 2019 aikana olemme lanseeranneet täysin uuden sisäisen koulutusohjelman, jonka kautta teknisille henkilöillemme tarjotaan mahdollisuus kehittää osaamistaan ja sitä kautta siirtyä haastavimpiin tehtäviin, oli kyseessä sitten palvelin-, virtualisointi-, verkko-, tai muut ICT-ratkaisut. Yksi strategiamme kulmakivistä on “The Place to Be – kulttuuri”, joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit: 1. TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. 2. Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla. 3. Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.