Instrumentointilaitteiden huoltoasentaja, Hyxo Oy

Instrumentointilaitteiden huoltoasentaja, Hyxo Oy

Sijainti
Kerava, Vantaa, Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Etsimme asiakkaallemme, Hyxo Oy:lle, motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa instrumentointilaitteiden huoltoasentajaa. Tehtävässä suoritat pääsääntöisesti vedenkäsittelyssä käytettävien teknisten laitteiden kunnossapitotöitä itsenäisesti kenttätyönä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Hyxo Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus

Instrumentointilaitteiden huoltoasentajana suoritat sähköisen ja mekaanisen tekniikan osalta sekä ennakoivaa huoltotyötä, että vikojen kunnossapitoa vedenkäsittelyssä käytettäviin laitteisiin. Laitekanta on hyvin monipuolinen, ja niihin lukeutuu esimerkiksi mittareita, pumppuja, antureita ja analysaattoreita. Tuntemus kyseisistä laitteista toimii haussa etunasi, mutta se ei ole karsiva kriteeri. Työsuhteen alussa järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja laitteiden tekniikkaan.

Kohteet koostuvat esimerkiksi kunnallisista vesilaitoksista (puhdas- ja jätevesipuolella), voimalaitoksista, laboratorioista sekä teollisuuden kiinteistöistä. Työhönottopiste sijaitsee Keravalla, ja työsi suoritat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työviikon aikana yövyt satunnaisesti hotellimajoituksessa. Liikkumiseen kohteiden välillä saat käyttöösi yrityksen pakettiauton. Työt suoritetaan pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta tehtävän luonne vaatii joustavuutta työaikojen suhteen.

Mitä odotamme sinulta?

Hakijoilta odotamme sähköalan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta sähkölaitteiden vianetsinnästä ja korjauksesta. Työ edellyttää näkemystä sähköteknisten järjestelmien kokonaisrakenteesta ja -toiminnoista. Mekaaninen korjaus- ja asennusosaaminen luetaan eduksesi. Olethan työntekijänä huolellinen ja tarkka, ja pystyt suoriutua tehtävistä itsenäisesti sekä osana työryhmää. Tehtävän kannalta on myös olennaista, että pystyt tehdä reissuluontoista työtä ja olet valmis työskentelemään satunnaisesti ulkoilmassa. Näiden lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista sekä B-luokan ajokorttia.

Mitä tarjoamme?

Tehtävään valittu palkataan suoraan vakituiseen työsuhteeseen Hyxo Oy:lle, joka on alansa monipuolisin ja korkeasti arvostettu yritys. Työpanoksestasi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus, joka määräytyy osaamisesi tason mukaan. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavan työyhteisön jatkuvan tuen. Työnkuva tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi sopivan haasteellisissa tehtävissä. Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka nauttii vaihtelevista päivistä ja monipuolisista tehtävistä rennossa ja kannustavassa yhteisössä.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Rekrytointi tehtävään hoidetaan yhteistyössä Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hyxo Oy
Hyxo Oy

HyXo Oy on yli viisikymmenvuotias perheyritys, joka on kasvanut vuosien saatossa merkittäväksi toimijaksi niin vedenkäsittelyn osaajana kuin teknisenä tukkukauppiaana. Tänä päivänä toimintamme jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa tarjoten asiakaslähtöisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluita prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden parissa. Tuomme maahan ja valmistamme sekä yksittäisiä laitteita että laitekokonaisuuksia. Päämiehiä meillä on yli kahdessakymmenessä maassa.

Tutustu yritykseen