Isojen sähkökoneiden koestaja

Isojen sähkökoneiden koestaja

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.9.2023

Haemme sähkövoimatekniikan tai sähkö- ja automaatioalan koulutuksen omaavaa henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen isojen sähkökoneiden koestustehtäviin asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikölle 2-vuorotyöhön hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme työntekijää 0.4-15kV sähkökoneiden monipuoliseen ja haasteita tarjoaviin koestustehtäviin. Työ koostuu asiakaskoestusten ja sisäisten koestusten laadunvarmistuksesta, sekä ohjeiden mukaisten koestusjärjestelyiden rakentamisesta ja kytkemisestä testikentällä. Tämän lisäksi työhön kuuluu tulosten alustava arviointi. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista oppimiskykyä. Hakijoilta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa, koska koestusvaiheiden opetteluun kuluu huomattavasti aikaa työvaiheesta riippuen. Odotamme hakijalta sähkövoimatekniikan koulutusta tai sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa.

toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon
  • hyvää oppimiskykyä ja suomen kielen taitoa.

tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä ja kattavan perehdytyksen/opastuksen koetusalan ammattilaiseksi
  • mahdollisuuden työllistyä nopeasti pidemmäksi aikaa
  • ison talon edut ja viihtyisän työilmapiirin.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on sovittavissa, vaikkapa heti tai kesälomien jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi,

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi.