IT-alan töitä valmistuvalle

IT-alan töitä valmistuvalle

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Hei, sinä opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut IT-osaaja! Palatko halusta päästä ottamaan jalansijaa työelämään IT-tuen parissa esimerkiksi service deskin tai lähituen tehtävissä? Oletko kerryttänyt jo hieman käytännön teknistä osaamista esimerkiksi harjoitteluiden tai harrastuneisuuden kautta? Mikäli vastasit kyllä, lue lisää alta ja jätä avoin hakemus mahdollisimman pian, sillä toiveitasi vastaava tehtävä voi jo odottaa tekijäänsä!

Me Barona IT:llä työllistämme tekijöitä asiakasyrityksiimme teknisen tuen rooleihin, muun muassa service deskin, lähituen ja tietoliikenteen työtehtäviin. Lisäksi tarjoamme myös junior-asiantuntijatasoisia tehtäviä sekä projektiluonteisia töitä erilaisiin roll-out -asennusprojekteihin. Tarjoamme sekä osa-aikaisia, kokoaikaisia, määräaikaisia että toistaiseksi voimassaolevia työsuhteita. Nettisivuiltamme voit kurkata, millaisiin yrityksiin kauttamme voi työllistyä ja millaista on työskennellä Barona IT:n kautta.

Olemme lukuisten eri IT-alan yritysten rekrytointikumppani ja siten meillä on aina haku päällä – usein kymmeniä erilaisia samanaikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etsimme koko ajan sopivia matcheja tekijöiden ja työpaikkojen välille. Jättämällä avoimen hakemuksen meille, varmistut siitä, että joku muu sinun lisäksesi yrittää etsiä sinulle sopivaa työpaikkaa: anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

Haluaisimme lukea hakemuksestasi:

  • Mitä odotuksia sinulla on työurallesi?
  • Mikä juuri sinua motivoi ja minkälaista työtä haluaisit tehdä?
  • Minkälaista teknistä osaamista sinulla on?

Jotta sinulla on hyvät lähtökohdat tarjoamiimme eri IT-tuen tehtäviin, toivomme sinulta:

  • IT-alan koulutusta (loppusuoralla tai päätöksessä)
  • Osaamista Windows 7 ja 10 -työasemaympäristöistä
  • Ymmärrystä AD -toimintaympäristöstä
  • Harrastuneisuutta tekniseltä puolelta
  • Reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • Kiinnostusta IT-alaa ja oman ammattitaidon kehittämistä kohtaan

Olemme yhteydessä sinuun, mikäli profiiliisi sopivia työtehtäviä avautuu. Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina etäyhteyksin. Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa