IT-Asiantuntijoita Enfolle

IT-Asiantuntijoita Enfolle

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.1.2022

Haluatko päästä kasvamaan ja kehittymään IT-alan ammattilaisena? Sykitkö ongelmanratkaisulle ja tietotekniikalle? Toimitko luontevasti asiakasrajapinnassa? Enfon digiasiantuntijana ylläpidät työrauhaa ja varmistat loppukäyttäjille sujuvan työskentelyn arjessa. Voit olla vastavalmistunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten vain tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Enfolle IT-asiantuntijoita. Työ tulee tapahtumaan Enfon loppuasiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mitä Enfolla pääset tekemään?

IT-asiantuntijana vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia yhdessä tiimisi kanssa. Työpäiväsi aikana pääset tukemaan Enfon yritysasiakkaita erilaisten ohjelmistojen peruskäyttöön ja käyttöoikeuksiin liittyvissä haasteissa. Työskentelet päivittäin mm. erilaisten Microsoftin tuoteperheiden, kuten M365 -sovellusten, Windows 10:n ja Active Directoryn parissa. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa hoituu usean eri kanavan, kuten puhelimen, Teamsin, sähköpostin ja chatin kautta.

Toimintaympäristö

Enfon asiakkaana on keskisuuria ja suuria suomalaisia ja pohjoismaalaisia yrityksiä. Liityt Service Centerin parinkymmenen asiantuntijan asiakaspalvelutiimiimme, jossa kollegasi työskentelevät Enfon sekä Kuopion, Espoon ja Tampereen toimistoilla. Mikäli jotain työpyyntöä ei saada ratkaistua Service Deskin tiimiläisten tukemana, välität työpyynnön eteenpäin ratkaistavaksi eri asiantuntijatiimeillemme. Tukenasi haastavampien pähkinöiden ratkaisemisessa ovat esimerkiksi tietoliikenne-, tietokanta- ja palvelintiimien asiantuntijat.

Mitä etsimme?

Työssäsi tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenteesi ja yleisimpien toimisto-ohjelmien (kuten MS Office) perusosaaminen. Sinulta löytyy luonnostaan hyvät vuorovaikutustaidot ja olet halukas työskentelemään useiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa. Tässä tehtävässä pääset takuuvarmasti oppimaan jatkuvasti uutta, eli et pelkää kohdata uusia tilanteita – vaikeatkin tehtävät saadaan aina ratkaistua tiimityöllä.

Toivomme sinulta:

• Asiakaspalveluhenkisyyttä

• Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta

• Osaamista Windows työasemaympäristöstä

• Kokemusta Microsoft Office -tuoteperheestä

• Ymmärrystä AD käyttäjähallinnasta

• MAC-osaaminen katsotaan eduksi

• Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja taustaltasi voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva IT-alan osaaja tai tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä.

Mitä Enfo tarjoaa sinulle?

• Tuen ammatilliseen kasvuun

• Asiantuntemustasi arvostavan työyhteisön

• Innostavat kollegat ja asiakkaat

• Kasvumahdollisuudet ja talon sisäiset erilaiset urapolkuvaihtoehdot (esim. palvelin-, tietoliikenne-, tai työasematiimiemme asiantuntijoiksi)

• Mahdollisuus joustavaan etätyöhön

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Kuulostaako kiinnostavalta? Älä epäröi vaan laita hakemus tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Katso lisätietoja Enfosta ja Enfolaisista https://careers.enfogroup.com/pages/service-center-finland

Työnantajana toimii Barona IT Oy.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Enfo Oyj
Enfo Oyj

Enfon yli 800 digiasiantuntijaa työskentelee digitaalisen luottamuksen, datan ja analytiikan, sovellusten, integraatioiden, pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden parissa. Panostamme yhteistyöhön ja toimimme kestävällä tavalla kaikessa, mitä teemme. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisemman ja älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntiakin.