IT-palvelupisteasiantuntija, Istekki Oy, Kuopio

IT-palvelupisteasiantuntija, Istekki Oy, Kuopio

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.9.2023

Etsimme Istekki Oy:lle Kuopioon kokoaikaisia IT-palvelupisteasiantuntijoita etäyhteyksin tehtävään tekniseen tukeen. Oletko kenties IT-urasi alussa ja haluat päästä kerryttämään arvokasta IT-alan työkokemusta? Nyt sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan, mielenkiintoisessa työympäristössä!

Tehtäväkuvaus

Työssäsi tulet käsittelemään teknisiä palvelupyyntöjä, asentamaan ohjelmistoja ja tarjoamaan teknistä tukea yhden loppuasiakkuuden käyttäjille. Työvälineitäsi ovat puhelin, chat, etähallintatyökalu sekä sähköposti. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Tehtävään tehdään määräaikainen 6 kuukauden työsopimus, jonka jälkeen voi olla optio jatkolle sen hetkisestä tilanteesta riippuen. Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työajat sijoittuvat ma-pe toimistotyöaikojen puitteisiin. Työskentely tapahtuu pääasiallisesti Istekin toimistotiloissa Kuopiossa, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kenelle?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uransa alkuvaiheessa olevalle asiakaspalveluhenkiselle ja kehityshaluiselle henkilölle, jolla on jo käytännön kokemusta tietoteknisten ongelmien ratkomisesta. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada monipuolista ja arvokasta IT-alan työkokemusta arvostetussa yrityksessä.

Toivomme sinulta:

  • Windows 10 -käyttöjärjestelmän ja M365-ympäristön hyvää hallintaa
  • Soveltuvaa IT-alan tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja
  • Lisälaitteiden hyvää tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet jne.)
  • Hyviä sosiaalisia taitoja sekä positiivista asiakaspalvelumieltä
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

Aikaisempi kokemus IT-tuen tehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun alkupuolella. Palkkaus tehtävässä määräytyy sopimuksen mukaan HELA:n työehtosopimusta noudattaen. Virallisena työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävää jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Istekki Oy
Istekki Oy

Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.