IT-Specialist Espoon alueelle

IT-Specialist Espoon alueelle

Sijainti
Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.10.2022

Etsimme asiakkaallemme Atealle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT-Specialistia monipuolisiin IT-tuen tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset auttamaan teknisten haasteiden ratkonnassa niin paikan päällä Espoon alueella kuin etähallinnan kautta helpdeskissä.

TEHTÄVÄ

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkaiseminen (työasemat, verkko- ja oheislaitteet sekä mobiililaitteet), käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ on luonteeltaan osin liikkuvaa ja tulet työskentelemään useampien eri loppuasiakkuuksien toimitiloissa Espoon alueella. Lisäksi tehtävässä tulet tekemään vuoroja myös tiimin Service Deskissä ja auttamaan loppukäyttäjiä etähallinnan kautta.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä tiimiä, joten vaikeammissa ongelmatilanteissa et jää yksin, mutta toivomme sinulta kuitenkin oma-aloitteista otetta ongelmatilanteiden ratkaisuun. Katsomme erityiseksi eduksi kokemuksen sekä service desk -tehtäväkentästä että käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta. Työn liikkuvan luonteen vuoksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa.

TOIVOMME:

 • soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
 • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
 • osaamista AD käyttäjähallinnasta
 • positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
 • Oman auton käyttömahdollisuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kokemus Service Desk -ympäristöstä ja etähallinnasta katsotaan eduksi

TARJOAMME:

 • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen parissa
 • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
 • Atean vahvan osaamisen ja tiimin työsi tueksi
 • Vakituisen työsuhteen

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

Yksi Atean strategian kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

 • TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.
 • Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.
 • Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.''

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille linkin kautta mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ATEA Finland Oy
ATEA Finland Oy

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6900 työntekijää 87 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Atean asiantuntijat neuvovat asiakkaita it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.