IT Specialist lähitukeen Lahden alueelle

IT Specialist lähitukeen Lahden alueelle

Sijainti
Lahti, Hollola, Kärkölä, Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.7.2022

Oletko IT-alan ammattilainen ja koet nimenomaan kasvokkain tapahtuvan teknisen tuen ja ongelmanratkonnan omaksi jutuksesi? Oletko jo lähituen osaaja, mutta kaipaat urallesi uusia tuulia monipuolisissa ympäristöissä? Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä IT Specialistia lähituen tehtäviin Lahden seudulle, Kärkölän alueelle.

Tehtävänkuvaan kuuluu itsenäisesti erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon erilaisissa yritysympäristöissä. Työ tapahtuu Lahden seudulla ja osin kiinteässä kohteessa Kärkölän alueella. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta lähituen tehtävistä, organisointikykyä ja ennen kaikkea aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työaika sijoittuu arkipäiville, ma-pe klo 8-16. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä kesän aikana. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Kenelle?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista lähituen työtehtävistä. Sinulla on myös aitoa halua ja motivaatiota syventää osaamistasi omalla työurallasi erilaisissa ympäristöissä. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Työn liikkuvan luonteen vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta. Atealla hoidetaan työt ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, mutta se ei tarkoita sitä, ettei työpäivät saisi pitää sisällään myös naurua ja huumoria.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta IT-alalta
  • Vahvaa Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
  • oman auton käyttömahdollisuutta

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Atealla olemme ylpeitä siitä, että asiakkaalla ei ole sellaista ongelmaa, johon emme ratkaisua löydä. Hoidamme asiakkaan IT-haasteet kokonaisvaltaisesti yksittäisen käyttäjän pienimmästä murheesta aina laajoihin tuotannollisiin ratkaisuihin asti. Työ tehdään aina istuen asiakkaan puolella pöytää ja asiakkaan bisneksen ehdoilla.

Jokainen työntekijämme nähdään yhdenvertaisena ja vuokratyöntekijänä saat samat mahdollisuudet kuin kuka tahansa Atealla. Vuoden 2019 aikana olemme lanseeranneet täysin uuden sisäisen koulutusohjelman, jonka kautta teknisille henkilöillemme tarjotaan mahdollisuus kehittää osaamistaan ja sitä kautta siirtyä haastavimpiin tehtäviin, oli kyseessä sitten palvelin-, virtualisointi-, verkko-, tai muut ICT-ratkaisut.

Yksi strategiamme kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

  • TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.
  • Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.
  • Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi tehtävään hakulomakkeen kautta pikaisesti. Käymme hakijoita läpi jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa