IT-Specialist Länsi-Uudenmaan alueelle

IT-Specialist Länsi-Uudenmaan alueelle

Sijainti
Espoo, Kirkkonummi, Vihti, Lohja, Karkkila, Raasepori
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.7.2022

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Länsi-Uudenmaan seudulle. Kyseessä on määräaikainen, vuoden loppuun kestävä työsuhde, joka sisältää mahdollisuuden jatkoon. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Katsomme erityiseksi eduksi myös harrastuneisuuden.

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka alkaa loppukesästä sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vuoden loppuun. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työaika sijoittuu arkipäiville, toimistoaikojen puitteisiin. Työ tapahtuu Lansi-Uudenmaan alueella ja on luonteeltaan liikkuvaa, joten edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

Tehtävään edellytämme:

 • soveltuvaa it-alan koulutusta
 • työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta
 • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
 • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
 • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
 • hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
 • luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
 • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

 • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
 • mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi
 • asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Atealla olemme ylpeitä siitä, että asiakkaalla ei ole sellaista ongelmaa, johon emme ratkaisua löydä. Hoidamme asiakkaan IT-haasteet kokonaisvaltaisesti yksittäisen käyttäjän pienimmästä murheesta aina laajoihin tuotannollisiin ratkaisuihin asti. Työ tehdään aina istuen asiakkaan puolella pöytää ja asiakkaan bisneksen ehdoilla.

Jokainen työntekijämme nähdään yhdenvertaisena ja vuokratyöntekijänä saat samat mahdollisuudet kuin kuka tahansa Atealla. Vuoden 2019 aikana olemme lanseeranneet täysin uuden sisäisen koulutusohjelman, jonka kautta teknisille henkilöillemme tarjotaan mahdollisuus kehittää osaamistaan ja sitä kautta siirtyä haastavimpiin tehtäviin, oli kyseessä sitten palvelin-, virtualisointi-, verkko-, tai muut ICT-ratkaisut.

Yksi strategiamme kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

 • TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.
 • Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.
 • Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi tehtävään hakulomakkeen kautta pikaisesti. Käymme hakijoita läpi jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa