IT Technician

IT Technician

Sijainti
Lappeenranta, Helsinki, Vaasa, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsimme asiakkaallemme Danfossille asiakaspalveluhenkistä ja aktiivisen työotteen omaavaa lähitukihenkilöä monipuolisiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin Lappeenrantaan, Helsinkiin tai Vaasaan. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta loppukäyttäjätuesta sekä erilaisista teknisistä ongelmanratkaisutehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä?

Tulet työllistymään Danfossin IT-tiimiin ja pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa sekä työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin että mobiililaitteisiin liittyen. Pääset ratkomaan eri toimipisteiden IT-haasteita niin etänä kuin paikan päällä, joten tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtävät voivat edellyttää myös kulkemista eri kaupunkien välillä. Etsimme tekijää ensisijaisesti Lappeenrannan toimipisteisiin, mutta sopiva henkilö voi löytyä myös Helsingin tai muiden toimipisteiden kaupungeista (Vaasa tai Tampere). Osa tehtävistä saattaa tulla ulkomailta osana globaalia organisaatiota.

Kenelle?

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta ja osaamista vastaavista IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen ja huolellinen ongelmanratkaisija, joka on innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia, sillä toimit vahvasti asiakasrajapinnassa auttaessasi asiakkaita päivittäisissä IT-ongelmatilanteissa. Työpäiväsi voivat pitää sisällään vikatilanteiden selvittelyä, käyttäjätukea sekä erilaisia asennustehtäviä.

Toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta IT-alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja M365 -ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen tehtävään
  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Työkokemusta kansainvälisestä ja innovatiivisesta ympäristöstä
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja noin 6 kuukauden mittainen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa