IT-tuen työtehtävät ulkomailla

IT-tuen työtehtävät ulkomailla

Sijainti
Fuengirola, Espanja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Miltä kuulostaisi työskennellä huipputiimissä, rennossa ilmapiirissä Espanjan Aurinkorannikolla? Etsimme Fuengirolaan IT-alan osaajia Service Deskiin. Lue lisää työstä ja elämästä Fugessa ja lähetä hakemus jo tänään!

Mitä etsimme

Toivomme, että sinulla olisi IT-alan tutkinto tai kenties jo hieman kokemusta IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta!

Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin haasteisiin. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana huumorintajuista ja rentoa työyhteisöä.

Lue alta tulevan kollegasi Elinan Blogi:

Elinan Blogi

Mitä pääset työssäsi tekemään?

Tässä työssä pääset oikeasti auttamaan yritysasiakkaita jokapäiväisissä IT-ongelmissa: Toimenkuvaamme kuluu työasematunnusten ja salasanojen hallinta ja resetointi, Office ympäristön virhetilanteet ja neuvota, tulostinten ja verkkotulostinten asentaminen sekä asiakkaiden omien järjestelmin tukeminen. Työasemien lisäksi tuemme käyttäjiä Android ja iOS puhelinten kanssa.

Työ on ohjeistettua ja saat kattavan perehdytyksen. Perehdytyksen jälkeen tukenasi ovat tilanteessa kuin tilanteessa tiimin esihenkilö sekä työkaverisi.

Työ tarjoaa haasteita myös kokeneelle IT-tuen asiantuntijalle.

Työajat ja palkkaus

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen päivätyö ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista tehtävään. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta (kiinteä kk-palkka) ja lisäksi sinun on mahdollista tienata bonuksia päivittäiseen tekemiseesi perustuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tuumasta toimeen!

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!

Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys. Selvitys sisältää myös luottotietojen tarkastamisen, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa