IT-tuki mobiilaitteet, Fujitsu

IT-tuki mobiilaitteet, Fujitsu

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.2.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fujitsulle mobiiliosaajaa asiakasrajapintaan teknisiin tukitehtäviin. Haluaisitko sinä päästä osaksi tunnettua IT alan yritystä sekä asiantuntevaa mutta nuorekasta työyhteisöä? Onko sinulle asiakkaiden parissa työskentely luontevaa ja saat hyvän fiiliksen siitä, kun asiakkaan ongelma ratkeaa sinun työpanoksellasi?

Tehtävässä työnkuvaasi kuuluu monipuolinen tekninen asiakaspalvelu ja ongelmanratkonta mobiililaitteisiin liittyen. Fujitsulla pääset työskentelemään asiantuntevassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä.

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jos pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Arvostamme halua ja motivaatiota kehittyä IT- alan ammattilaiseksi. Voit siis olla esimerkiksi vastavalmistunut tai valmistumassa oleva IT-alan osaaja. Katsomme myös IT-alan harrastuneisuuden eduksi.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia alan opintoja
  • vahvaa tuntumaa mobiililaitteisiin liittyen sekä yleistä osaamista IT-laitteisiin ja niihin liittyvään ongelmanratkontaan
  • asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
  • sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme:

  • monipuolisia työtehtäviä isossa organisaatiossa
  • mahdollisuuden laajentaa osaamistasi teknisen tuen kentässä
  • asiakasyrityksemme vahvan osaamisen ja loistavat tiimikaverit työsi tueksi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fujitsu Finland Oy
Fujitsu Finland Oy

Fujitsu Finland Oy on digitaalisuuden edelläkävijä, jonka innovatiiviset ict-palvelut auttavat asiakkaita kehittämään uutta liiketoimintaa. Tarjoamme täyden valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Suomessa meillä on toimintaa noin 20 paikkakunnalla. Fujitsu auttaa organisaatioita ja yrityksiä rakentamaan tulevaisuutta turvallisesti ja kestävästi. Monipuolisen teknologia- ja palveluosaamisemme avulla asiakkaamme pysyvät kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaan luottokumppanin roolissa ict-ratkaisut tiedon saatavuuteen, integrointiin, jalostamiseen ja hyödyntämiseen.