Jakeluautonkuljettaja Joensuuhun

Jakeluautonkuljettaja Joensuuhun

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Omaatko C-kortin ja kaipaat kuskin töitä syksyyn asti? Tässä on tilaisuutesi!

Haemme asiakkaallemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat ensin osa-aikaisena 20h/vko mutta muuttuvat kokoaikaiseksi kesälomakaudeksi.

Työtehtävänä on toimia jakeluautonkuljettajana Joensuun alueella. Vastuullasi on jakaa erilaista pakettitavaraa sekä tarvittaessa muita yrityksen kuljetuspalveluita. Työtä tehdään pääsääntöisesti Joensuu-Reijola välisellä alueella sekä B- että C-ajokorttia vaativilla ajoneuvoilla. Työ pitää sisällään lastausta ja purkua, joten kyky tehdä fyysistä työtä on tarpeellista.

Sinulta toivotaan kykyä itsenäiseen työotteeseen, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä reipasta työotetta.

Sinulta vaaditaan:

  • C-ajokortti
  • Ammattipätevyys

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Palkkaus: Kuorma-autoalan TES

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti huhtikuun aikana. Työt alkuun 20h/vko, mutta kesälomakauden ajaksi työtunnit nousevat 40h/vko alustavasti syyskuun loppuun asti.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa