Jakeluverkkoasentaja, Eltel Networks Oy

Jakeluverkkoasentaja, Eltel Networks Oy

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2023

Etsimme Eltel Networks Oy:lle useita jakeluverkkoasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Rekrytointi toteutetaan yhteystyössä Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja tehtävät alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jakeluverkkoasentajan tehtävät koostuvat muun muassa maakaapeleiden asennuksesta ja kiinteistömuuntamoiden rakentamisesta asiakaskohteissa Helsingin alueella. Työt tehdään pääasiassa pareittain ja yhden kohteen kesto vaihtelee viikosta muutamaan kuukauteen. Tehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja sisältävät paljon ulkotyöskentelyä.

Vaatimukset:

  • Sähköasentajan perustutkinto
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Perustasoiset tietotekniset taidot
  • B-luokan ajokortti.

Eduksi katsomme kokemuksen sähköalan asennustehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätön edellytys. Tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Edellytämme lisäksi nuhteetonta taustaa, joten soveltuvuus tullaan varmistamaan tekemällä valitulle henkilölle suppea turvallisuusselvitys.

Miksi valita tämä työ?

Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä mukaan alallaan arvostettuun yritykseen, sekä mukavaan ja rentoon työporukkaan. Saat arvokasta ja vertaansa vailla olevaa kokemusta, jonka parissa pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi seuraavalle tasolle. Vaativasta tehtävästä sinulle myös maksetaan kilpailukykyinen palkkaus. Lisäksi saat käyttöösi huoltoauton työajoja varten ja mahdollisuuden lähteä kohteisiin suoraan kotoa.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Niko Timonen/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0444602072, arkisin klo 9–15.

Tutustu Elteliin tarkemmin seuraavien linkkien kautta:

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Eltel Networks Oy
Eltel Networks Oy

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Tutustu yritykseen