Jäteautonkuljettajaksi Remeolle

Jäteautonkuljettajaksi Remeolle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.6.2023

Omaatko C-kortin, ammattipätevyyden sekä digipiirturikortin? Haluaisitko itsenäisen työn mukavassa ja avuliaassa työympäristössä? Jos vastasit kyllä, niin luethan tämän loppuun asti?

Meillä on nyt nimittäin haussa asiakkaallemme Remeolle jäteautonkuljettajia. Paikkoja on siis avoinna useampia, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Työt tehtävässä alkavat mahdollisimman pian ja työn kesto on ainakin elokuun loppuun saakka, mutta työtilanteen mukaan jatkoakin voi olla luvassa.

Mitä työnkuvasi tulisi sitten sisältämään? Noudat jätteiden ja kierrätysmateriaalien astioita sekä kuljetat nämä jatkokäsiteltäväksi. Työskentelet itsenäisesti vastaten omista määritellyistä reiteistäsi ja ajoalueista Uudenmaan alueella, mutta kiiretilanteissa myös vaihtelevat reitit ovat osana työnkuvaa. Työtä tehdään pääasiallisesti kahdessa vuorossa klo 5–22 välillä arkisin. Työpäivät alkavat aina Vantaan Hakkilasta, osoitteesta Linjatie 6, Vantaa.

Tehtävässä pärjää henkilö, jolla on varmat otteet ratin takana, palveluasennetta sekä sujuva suomen kielen taito. Myös aiemmin mainitut C-kortti, ammattipätevyys ja digipiirturikortti ovat edellytys tehtävään valituksi tulemiselle.

Jos olet kiinnostunut kokoaikaisesta työstä, josta maksetaan AKT TES mukaista ansiota sekä liittymään osaksi reipasta ja mukavaa työporukkaa, niin jätäthän hakemuksesi tehtävään pian. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Remeo Oy
Remeo Oy

Remeo on suomalainen kiertotalousyritys, joka toimii ympäristöhuoltoalalla. Kehitämme ja investoimme uusiin kiertotalouden ratkaisuihin, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Kiertotalous on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla. Jätteiden muuntaminen uusiomateriaaliksi on arvoketjun kriittisin ja haastavin vaihe, johon tarjoamme markkinan parhaat ratkaisut. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme 400 kiertotalousammattilaista. remeo.fi