Jäteautonkuljettajia URBASERille

Jäteautonkuljettajia URBASERille

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.8.2022

Etsimme asiakkaallemme URBASER Oy:lle reippaita jätehuoltoalasta kiinnostuneita kuljettajia Hämeenlinnan toimipisteeseen! Ympäristöhuoltoalan tehtävät ovat keskeinen osa toimivaa yhteiskuntaa nyt ja aina. Tarjottava työsuhde on vakinainen (80 h/2vko) ja palkkaus kilpailukykyinen. Työtehtäviin kuuluu pakkaavan jäteauton ajaminen ja eri raaka-aineiden kerääminen Hämeenlinnan alueella. Mahdollisuuksiesi mukaan työt olisi mahdollista aloittaa heti ja haemme pitkäaikaisia työntekijöitä. Jos olet siis kiinnostunut alasta ja työtehtävistä, laita hakemusta matkaan.

Miksi tarttua tähän mahdollisuuteen?

• Sinulla on mahdollisuus vauhdikkaaseen ja vastuulliseen työpaikkaan vakavaraisessa ympäristöalan globaalissa yrityksessä. Jos sinut on kuin luotu tähän hommaan ja työnjälkeesi ollaan tyytyväisiä, tässä on erittäin potentiaalinen pitkäaikainen työpaikka urbaserilaisena

• Kalustoon investoidaan paljon. Nykyaikaiset autot ja järjestelmät tarjoavat työhösi mukavuutta ja turvallisuutta

• Haluamme panostaa yhdessä sinun viihtymiseesi ja työssä pärjäämiseen. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvan tuen esihenkilöiltä. URBASER pitää aidosti huolta työntekijöistään ja priorisoi hyvään yhteishenkeen joka tasolla

• Kilpailukykyinen palkkaus

Työssä tehdään pitkiä päiviä pääsääntöisesti yhdessä vuorossa. Lisäksi viikkoon lukeutuu pitkien päivien myötä, myös arkivapaita. Vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin aikavälille klo 05.00–22.00.

Työhön tarvitaan C-kortin lisäksi voimassa oleva ammattipätevyyskortin. Hyvän ajokokemuksen lisäksi tehtävässä onnistumiseen tarvitset perustason suomen kielen ja IT-taidot. Tämän lisäksi viihdyt fyysisessä työssä ja asiakaspalvelutilanteissa.

Odotamme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta ja tekemisen meininkiä. Lisäksi nosturi kokemus katsotaan hyödyksi, mutta ei ole pakollinen.

Jos kiinnostuit tositarkoituksella, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
URBASER Oy
URBASER Oy

Espanjalainen Urbaser S.A. on yksi maailman johtavista ympäristöhuoltoalan yrityksistä. Urbaser toimii 22 maassa ja sillä on yli 50 miljoonaa asiakasta. Työntekijöitä on yli 44 000 henkilöä yli 160 tytäryrityksessä ympäri maailmaa. Suomessa Urbaser Oy on kokonaisvaltaisten ympäristöhuoltopalveluiden tuottaja. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan kuljetuspalveluun sekä hallittuun verkostoitumiseen. Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 43 MEUR ja yhtiön palveluksessa työskentelee noin 350 henkilöä. Toimintaa on eri puolilla suomea, Ivalosta Tammisaareen.