Onko sinulla Jokeriasennetta? Tervetuloa perheeseen

Onko sinulla Jokeriasennetta? Tervetuloa perheeseen

Onko kiekko tai tapahtumat veressäsi? Haaveiletko työstä, jossa saat heittää persoonasi peliin? Ennen kaikkea: onko sinussa Jokeriasennetta?

Nyt sinulla on tilaisuus päästä nostamaan Hartwall Arenan tunnelma kattoon, sillä kiekko kilahtaa jäähän syyskuussa! Kun yleisö pian rynnii takaisin kannustamaan Jokereita, tarvitaan parhaat tekijät tekemään kotipeleistä tapahtumien aatelistoa.

Etsimme aidosti asiakaspalveluasenteella, eli hymyllä, persoonalla ja innokkaalla asenteella varustettuja tiimiläisiä tekemään otteluista ikimuistoisia. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta, ei hätää! Jokeriperheessä opastetaan ja valmennetaan. Työtä voit tehdä luonnollisesti keikkaluontoisesti.

Jokerit – suomalaisella osaamisella, suomalaisella asenteella.

Jokerien avoimet työpaikat

Kuusi syytä hakea Jokereille

Osaksi ainutlaatuista Jokeriperhettä!

Osaksi ainutlaatuista Jokeriperhettä!

Jokeriperheessä et jää koskaan yksin! Sinua opastetaan ja tuetaan sekä työsuhteen alussa että työsuhteen jatkuessa. Pääset osaksi huipputiimiä, jossa meno on katossa ja tunnelma pelkkää kultaa!

Keikkatyö, jonka voit sovittaa omaan elämään!

Keikkatyö, jonka voit sovittaa omaan elämään!

Keikkatyön sovitat kätevästi omaan elämään – voit siis valita työvuorot, jotka sinulle sopii!

Jokeriperheessä saat olla oma itsesi!

Jokeriperheessä saat olla oma itsesi!

Jokeriperheessä arvostetaan erilaisia persoonia ja taustoja. Voit tulla siis vuoroon omana itsenäsi ja saat heittää persoonasi peliin!

Tarvitset vain asenteen – Jokeriperheessä opastetaan ja tuetaan!

Tarvitset vain asenteen – Jokeriperheessä opastetaan ja tuetaan!

Jokeriperheessä sinut valmennetaan huippupelaajaksi, emme vaadi sinulta vuosien osaamista. Tämä voi olla hyvin vaikka ensimmäinen työpaikkasi! Asenne on se, joka merkitsee!

Hartwall Arenan ja Baronan henkilöstöedut!

Hartwall Arenan ja Baronan henkilöstöedut!

Saat käyttöösi sekä Hartwall Arenan että Baronan työntekijöiden huikeat henkilöstöedut. Näistä tiedotamme lisää kauden startattua.

Tapahtumien keskipisteeseen!

Tapahtumien keskipisteeseen!

Ihan joka päivä ei aukea vastaavia työpaikkoja, joten nyt sinulla on harvinainen tilaisuus päästä osaksi Jokeriperhettä! Sen lisäksi, että olet luomassa ainutlaatuista tunnelmaa, tulet pääsemään tapahtumien keskipisteeseen ja kokemaan paljon uutta.

Helsingin Jokerit
Helsingin JokeritHelsingin Jokerit perustettiin vuonna 1967 jatkamaan Töölön Vesan jääkiekkotoimintaa. Matkalle mahtuu mm. kuusi Suomen mestaruutta, Euroopan mestaruuksia, vajoaminen divariin kahdeksi kaudeksi sekä lähes konkurssiin. Uskomaton nousu takaisin ylimmälle huipulle yhdessä Teemun, Oton, Maken, Waden ja kumppanien kanssa aina Suomen suurimmaksi seuraksi asti. Olemme Jokerien värikkäästä historiasta suunnattoman ylpeitä. Jokereiden historiaan kirjoitetaan uusi sivu kaudesta 2014-15 alkaen, kun seuraa siirtyy maailman toiseksi kovimpaan kiekkoliigaan KHL:n edustamaan Suomea. Narri nauraa! Jos haluat tietää lisää työtehtävistä tai rekrytointiprosessista, voit olla yhteydessä Heidi Bermaniin heidi.berman@barona.fi