Hae töihin Julaan!

Tule töihin upouuteen Jula Raisioon!

Hyppää mukaan Julan jengiin! Uusi myymäläkonsepti Jula on rantautumassa Suomeen, ja etsimme nyt Raision myymälään työntekijöitä. Myymälä avataan alkuvuodesta 2023. Jula on tunnettu jo Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa ja Jula tarjoaa "tee-se-itse" -ihmiselle laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Jula on todellinen kodinfiksaajan unelmatyöpaikka. Nyt on aika tuoda ja rakentaa Jula myös Suomeen! 🌱

Mikäli olet kiinnostunut tuomaan Julaa Suomeen ja haluat olla osa uutta tiimiä, joka luo edellytykset kasvulle, hae heti mukaan!

Hae helposti!

Raision Jula aukeaa alkuvuodesta 2023

Myymälä avautuu keskeiselle paikalle Raisiota, Itäniityntien ostosalueelle. Raison myymälä on vielä rakenteilla, mutta avaa ovensa ensi vuoden puolella.

"Olemme kansanomaisia ja rehellisiä, otamme vastuuta, uskomme selkeyteen. Meitä ohjaa uteliaisuus, ponnistelemme eteenpäin ja olemme innostuneita. Sitä on Jula-henki!"
Heidi Lehto, Jula, HR Manager
Heidi Lehto, Jula, HR Manager

Avoimet työpaikat Julassa

Jula työnantajana
Jula työnantajanaJulan historia on alkanut Jultorpin tilalta Västergötlannista Ruotsista. Jula on perheyritys, joka on kasvanut kansainväliseksi konserni, jolla on useita yrityksiä ja tavarataloja Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Vuonna 2022 Jula avautuu myös Suomessa. Jula tarjoaa yli 15 000 tuotetta kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan tunnetuilta tuotemerkeiltä ja uusilta tulokkailta.Tutustu Julaan tarkemmin