Hae töihin Julaan!

Julassa on rakentamisen meininkiä!

Hyppää mukaan Julan jengiin rakentamaan uutta! Myymäläkonsepti Jula on tunnettu jo Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa ja tarjoaa "tee-se-itse" -ihmiselle laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Jula onkin todellinen kodinfiksaajan unelmatyöpaikka.

Jula on myös rantautunut Suomeen ja Julan myymälöitä löytyy nyt jo sekä Vaasasta että Raisiosta. Lisäksi avaamme uuden myymälän Hyvinkäälle syksyllä 2023. Julalaisena pääset osaksi mahtavaa porukkaamme, jossa rakentamisen meininki huokuu liiketoiminnassamme, yhteishengessämme kuin myös uramahdollisuuksissamme!

Onko myös sinussa rakentamisen meininkiä? Hae mukaan huipputiimiimme rakentamaan uutta ja osaksi Suomen Julan menestystarinaa! ❤️🌱

Hae helposti avoimella hakemuksella kaikkiin Julan myymälätöihin!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä Julassa? Olemme avaamassa uusia myymälöitä eri paikkakunnille. Jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan löytyessä!

Sinusta julalainen? Jätä avoin hakemus tästä!
"Olemme kansanomaisia ja rehellisiä, otamme vastuuta, uskomme selkeyteen. Meitä ohjaa uteliaisuus, ponnistelemme eteenpäin ja olemme innostuneita. Sitä on Jula-henki!"
Heidi Lehto, Jula, HR Manager
Heidi Lehto, Jula, HR Manager

Avoimet työpaikat Julassa

Jula työnantajana
Jula työnantajanaJulan historia on alkanut Jultorpin tilalta Västergötlannista Ruotsista. Jula on perheyritys, joka on kasvanut kansainväliseksi konserni, jolla on useita yrityksiä ja tavarataloja Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Vuonna 2022 Jula on avautunut myös Suomessa. Jula tarjoaa yli 15 000 tuotetta kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan tunnetuilta tuotemerkeiltä ja uusilta tulokkailta.Tutustu Julaan tarkemmin