Hae töihin Julaan!

Jula avautuu vihdoin Suomeen!

Oletko sinä tuleva julalainen? Uusi myymäläkonsepti Jula on rantautumassa Suomeen ja ensimmäinen myymälä avataan Vaasaan Klemetsöön marraskuussa 2022. Jula on tunnettu jo Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa ja Jula tarjoaa "tee-se-itse" -ihmiselle laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Jula on todellinen kodinfiksaajan unelmatyöpaikka. Nyt on aika tuoda ja rakentaa Jula myös Suomeen! 🌱

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana tuomassa Julaa Suomeen ja haluat olla osa uutta tiimiä, joka luo edellytykset kasvulle, hae heti mukaan!

Jula aukeaa loppuvuodesta 2022

Uusi Julan myymälä avautuu keskeiselle paikalle Vaasaan osoitteessa Sepänkyläntie / Smedsbyvägen 4, kaupungin keskustan ja Kivihaan liikekeskuksen väliin.

"Olemme kansanomaisia ja rehellisiä, otamme vastuuta, uskomme selkeyteen. Meitä ohjaa uteliaisuus, ponnistelemme eteenpäin ja olemme innostuneita. Sitä on Jula-henki!"
Heidi Lehto, Jula, HR Manager
Heidi Lehto, Jula, HR Manager

Avoimet työpaikat Julassa

Jula työnantajana
Jula työnantajanaJulan historia on alkanut Jultorpin tilalta Västergötlannista Ruotsista. Jula on perheyritys, joka on kasvanut kansainväliseksi konserni, jolla on useita yrityksiä ja tavarataloja Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Vuonna 2022 Jula avautuu myös Suomessa. Jula tarjoaa yli 15 000 tuotetta kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan tunnetuilta tuotemerkeiltä ja uusilta tulokkailta.Tutustu Julaan tarkemmin