Junakaluston kunnossapitoasentaja, VR FleetCare Oy

Junakaluston kunnossapitoasentaja, VR FleetCare Oy

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Haemme asiakkaallemme, VR FleetCare Oy:lle, Helsinkiin kunnossapitoasentajia junakaluston jarru- ja teliosien mekaanisiin huolto- ja asennustehtäviin. Kyseessä monipuolinen ja pitkäaikainen työ.

Työnkuvaus

Tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja tehokasta kunnossapitoporukkaa, joka osaltaan mahdollistaa maailman vastuullisimman ja turvallisimman raideliikenteen. Toteutat pääsääntöisesti raidekaluston ja niiden komponenttien monipuolista ja haastavaa mekaanista kunnossapitoa kannustavassa työporukassa Helsingin Ilmalassa. Työt tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toiminnan kasvaessa siirto kahteen vuoroon on mahdollinen.

Vaatimukset

Taustasi voi olla hyvinkin monenlainen. Toivomme sinulta kuitenkin teknistä koulutuspohjaa, esimerkiksi metalli-, auto- tai koneasennuksen alalta. Etunasi toimii myös aikaisempi kokemus metallialan työtehtävistä. Olet voinut saada kokemuksesi myös harrastusten parista, joten tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja olet valmis tekemään ajoittain likaista ja raskasta työtä. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän junakaluston parissa. Pääset nauttimaan työyhteisön vankasta ja kokeneesta tuesta heti työsuhteesi alusta alkaen. Järjestämme sinulle alussa kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat ammattitaitoasi kehittävää koulutusta koko työsuhteen ajan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta hyvin työssään suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua työsuhteeseen asiakkaallemme.

Hakemus ja yhteystiedot:

Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
VR FleetCare Oy
VR FleetCare Oy

VR FleetCare on raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Tarjoamme asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Baltiassa rautatiekaluston ja infrastruktuurin kunnossapito- ja modernisaatiopalveluita. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on rautatieoperaattori VR-Yhtymän tytäryhtiö.

Tutustu yritykseen