Junior IT Support Specialist, DNA Oyj

Junior IT Support Specialist, DNA Oyj

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Etsimme DNA Oyj:lle Junior IT Support Specialistia heidän back end -palveluihinsa identiteetin- ja pääsynhallinnan sekä saatavuuspalveluiden osastoille käyttäjähallinnan pariin. Emme vaadi sinulta aikaisempaa työkokemusta, vaan tässä tehtävässä motivoitunut asenne ja huolellinen työote ratkaisevat. Tehtävä sopiikin erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle tai opintojensa loppuvaiheessa olevalle, joka haluaa saada jalkaa oven väliin IT-alalla monipuolisessa tehtävässä. Lue lisää alta ja jätä hakemus tehtävään!

Tehtävänkuvaus

Junior IT Support Specialistina tulet työskentelemään DNA:n back end -palveluissa sekä identiteetin- ja pääsynhallinnan että saatavuuspalveluiden tiimeissä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat loppukäyttäjien avustaminen, käyttäjien ja ryhmien sekä käyttöoikeuksien ja tunnusten hallinta sekä erilaisten raporttien laadinta. Työkaluista käytössäsi on DNA:n omien järjestelmien lisäksi mm. tikettijärjestelmä, Teams, Active Directory ja Excel. Tehtävässä on mahdollista työskennellä osittain etänä, mutta toivomme, että voit olla ainakin yhden työpäivän viikossa paikan päällä DNA:n pääkonttorilla Helsingin Käpylässä.

Emme odota sinulta aikaisempaa työkokemusta IT-alalta, vaan tässä tehtävässä innostunut asenne sekä aito motivaatio oppia ja kehittyä ratkaisevat. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, ja tiimi on tukenasi myös tietysti perehdytyksen jälkeenkin.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden 2022 loppuun saakka. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 8–16 välille. Virallisena työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvia opintoja IT-alalta
  • Hyvää tuntemusta M365 -ympäristöstä ja Office-työkaluista
  • Tietämystä AD-käyttäjähallinnasta, käyttökokemus katsotaan eduksi
  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä priorisoida työtehtäviä ja halua toimia myös itsenäisesti
  • Tarkkaa ja huolellista työotetta
  • Kykyä ja halua omaksua konsernin käytäntöjä ja toimintatapoja
  • Sujuvaa niin suullista kuin kirjallistakin suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi DNA?

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijää sellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen ja PDF-muotoisen CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina 30.9. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DNA Oyj
DNA Oyj

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.