Junior rekrytoija rakennusalalle

Junior rekrytoija rakennusalalle

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Haluatko olla osa johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä? Pidätkö sosiaalisista tilanteista ja olet kiinnostunut rekrytoinnista? Barona Rakennus Oy hakee Junior rekrytoijaa Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen.

Tehtävänkuvaus

Pääset tekemään näköalapaikalta rakennusalan rekrytointeja, opit paljon työsuhdeasioista ja tiimityöskentelystä hektisessä työympäristössä rekrytointialan ammattilaisten kanssa. Rekrytoinnin tyypillisiä työtehtäviä ovat työpaikkailmoitusten teko, ehdokasviestintä, työpaikkahaastattelut ja työntekijöiden varustaminen ja perehdyttäminen. Muita rekrytointitiimin yleisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi rakennusalan Valttikorttien tilaus, palvelutuotannon tukeminen ja yhteydenpito jo meillä oleviin työntekijöihimme päivittäisten asioiden hoitamisessa.

Mitä haemme?

Olennaista on asenteesi sekä kiinnostuksesi rekrytointialaa kohtaan. Aiempaa kokemusta rekrytoinneista emme vaadi, sillä perehdytämme sinut hyvin toimintamalleihimme ja tehtävään. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua oppia koko ajan uutta. Rakennusalan tuntemus tai työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä työn saamiseksi. Toivomme, että pystyt kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi ja sinulla on tietotekniset valmiudet. Rakennusalan arki voi olla hektistä ja toivomme sinulta tarkkuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä motivaatiota myös rutiiniluonteisia tehtäviä kohtaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kasvavassa rekrytointipalvelualan yrityksessä, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä, joka opastaa ja auttaa työtehtävien omaksumisessa. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa.

Kiinnostuitko?

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme "Hae työpaikkaa"- linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointipäällikkö Sami Joulamo, 044 460 2081, sami.joulamo@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa