Junior System Specialist projektiin Elisalle

Junior System Specialist projektiin Elisalle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.1.2022

Haluatko olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta hyvässä seurassa? Et pelkää teknisiä haasteita ja haluat ratkaista niitä osaavien ICT-alan asiantuntijoiden kanssa? Tässä kevään ja kesän ajalle sijoittuva projektitehtävä, jossa sinulla on mahdollisuus saada jalansijaa ja kokemusta IT-alalta! Jos tunnistat itsesi, luethan lisää!

Etsimme asiakkaallemme Elisa Oyj:lle Junior System Specialistia monipuolisiin ja mielenkiintoisiin IT-tuen tehtäviin Service Deskiin.

Tehtävänkuvaus :

Tehtäviisi kuuluvat työpyyntöjen vastaanottaminen ja käsitteleminen yritysasiakasympäristössä, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä käyttäjien opastaminen ja erilaiset etänä tehtävät asennukset. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja tiimityöskentelytaitoja.

Työ sopii erinomaisesti luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Työssä kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävässä sopimustunnit ovat 22,5 - 37,5 h/vko ja kesto elokuun 2022 loppuun. Työajat sijoittuvat virastoaikaan, pääasiassa 8 - 16 välille. Työsuhteessa työnantajana toimii Barona IT Oy.

Odotamme Sinulta:

  • Soveltuvia IT-alan opintoja
  • Vahvaa kokemusta Windows käyttöjärjestelmistä (asennukset ja ongelmanratkonta)
  • Osaamista AD käyttäjähallinnasta ja M365 ympäristöstä
  • Tikettijärjestelmän käyttökokemusta
  • Hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa ratkaisukeskeisesti
  • Oma-aloitteista ja motivoitunutta työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme:

  • Rennon, huumorintajuisen ja asiantuntevan työyhteisön työsi tueksi

  • Kattavan perehdytyksen

  • Tilaisuuden kartuttaa IT-alan osaamista tunnetussa yrityksessä

Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja lisäät mukaan CV:si. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla. Valinnat tehdään tammikuun aikana ja tehtävä alkaa maaliskuun puolenvälin jälkeen turvallisuusselvityksen varmistuttua. Toteutamme haastattelut etäyhteyksiä hyödyntäen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Elisa Oyj
Elisa Oyj

End User Services -yksikössä tarjoamme Service Desk- ja lähitukipalveluita IT-ulkoistusasiakkaillemme. Meillä työskentelee noin 150 henkilöä. Elisa on jakautunut henkilöasiakasyksikköön ja yritysasiakasyksikköön, End User Services toimii Elisan Yritysasiakkaat yksikössä. Elisa Oyj on korkean osaamisen operaattori ja IT-palvelutalo. Toimintamme perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan.