Ole mukana huomisen rakentamisessa!

Ole mukana huomisen rakentamisessa!

Meille Jusmarilla ei riitä, että asiat tehdään hyvin. Me haluamme tehdä aina vähän paremmin. Tästä syystä tarvitsemme tiimiimme parhaat osaajat. Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa tarvitsemme lisää rakennusalan ammattilaisia riveihimme.

Olet etsimämme ammattilainen, jos olet motivoitunut, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja, jolla pysyy ohjat käsissä. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Meillä eivät tuppisuut pärjää. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, mahdollisuuden vaikuttaa sekä tiimin, joka ponnistelee yhdessä kohti yhteistä tavoitetta. Olemme kannattava ja ketterä yritys, jossa päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa. Jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja yritystä, jossa työskentelet, olet varmasti oikea henkilö porukkaamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemuksesi jo tänään! ⬇

Avoimet työpaikat Jusmarilla

Urakat maaliin omalla tyylillä ja esimiehen tuella
Urakat maaliin omalla tyylillä ja esimiehen tuellaPienyrityksestä 18 vuotta sitten ponnistanut Jusmar työllistää tänä päivänä 21 toimihenkilöä sekä useita alihankkijoita. Yksi jusmarilaisista on Joni Hovisilta. Hän toimii vastaavana työnjohtajana työmailla. ”Olen viihtynyt Jusmarilla nyt viitisen vuotta. Arvostan Jusmarin työkulttuurissa erityisesti sitä, miten esimiehet luottavat alaisiinsa. Kun firma on pieni ja toimihenkilöitä on vähän, pääsen hyvin paljon itse vaikuttamaan siihen, miten haluan työmaalla projektia viedä eteenpäin."Lue lisää Jonin työstä täällä!

Miksi töihin Jusmarille?

Jusmar
JusmarRakennusliike Jusmar Oy on Uudenmaan alueella toimiva, vuonna 2003 perustettu projektinhallinnan ja vaativien rakennushankkeiden huippuosaaja. Olemme jo 18 vuoden ajan toimineet yhdessä julkisten ja ammattirakennuttajien kanssa toteuttaen erikokoisia rakennusurakoita ja -projekteja. Tuotantomme jakaantuu kiinteistöjen peruskorjauksiin, kiinteistö- ja toimitilamuutostöihin sekä kiinteistökehitykseen ja käyttötarkoitusmuutoksiin. Tavoitteenamme on tehdä laatua asiakaslähtöisesti, varmistaa oman toiminnan sekä asiakas- että sidosryhmien vaatimuksenmukaisuus sekä toiminnan jatkuva parantaminen.Lue lisää meistä