Käämijä sähkökoneiden valmistukseen

Käämijä sähkökoneiden valmistukseen

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.8.2022

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme sähköalan koulutuksen omaavia työntekijöitä koulutettaviksi työnohessa isojen sähkökoneiden käämintätehtäviin. Työtä tehdään hyvissä olosuhteissa Helsingin tehtaalla 3-vuorossa.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme työntekijöitä sähkökoneiden monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan valmistukseen aluksi pitkäkestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävän työt keskittyvät sähkökoneiden käämintätehtäviin. Ammatillinen sähköalan koulutus ja perustuntemus sähköstä katsotaan eduksi ja auttaa työtehtävien opettelussa. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa, koska valmistusvaiheiden opetteluun kuluu huomattavasti aikaa työvaiheesta riippuen.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 3-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon
  • hyvää oppimiskykyä ja suomen kielen taitoa

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä ja kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi
  • mahdollisuuden työllistyä nopeasti pidemmäksi aikaa
  • ison talon edut ja viihtyisän työilmapiirin.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy, Motors and Generators - Helsinki
ABB Oy, Motors and Generators - Helsinki

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi.