Kahviautomaattien hoitajia JOBmeal Oy:lle

Kahviautomaattien hoitajia JOBmeal Oy:lle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.5.2022

Haemme JOBmeal Oy:lle päivätyöhön useampaa reipasotteista ja asiakaspalveluhenkistä kahviautomaattien hoitajaa monipuoliseen ja liikkuvaan työhön. Työt alkavat viimeistään kesäkuun alussa ja kestävät ainakin elokuun loppuun asti.

Työhösi kuuluu JOBmealin asiakkaiden tiloissa olevien taukoautomaattien täyttäminen ja säännöllinen puhdistaminen. Liikkuminen asiakkaille tapahtuu yrityksen pakettiautolla ja työpäivän päätteeksi autolla voi ajaa kotiin. Päivittäiset ajoreitit on aina suunniteltu valmiiksi, ja pääkaupunkiseudun lisäksi kohteita on myös muun muassa Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Lohjalla.

Toivomme sinulta voimassa olevan B-luokan ajokortin ja ajokokemuksen lisäksi rohkeutta ja uskallusta liikkua pakettiautolla vaihtelevissa paikoissa, kykyä ottaa vastuuta omasta työstäsi sekä ennen kaikkea motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työn keskiössä on asiakkaiden huomioiminen ja ystävällinen palvelu, joten olethan luonteeltasi iloinen ja työotteeltasi oma-aloitteinen sekä tarkka. Työtehtävä edellyttää vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn vakavaraisessa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa. Perehdytyksen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet pärjätä työssä itsenäisesti. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmän kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin kello 9–15 Pirkka Lind, 050 572 6030.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
JOBmeal Oy
JOBmeal Oy

Haluatko olla mukana viemässä parempaa kahvikulttuuria suomalaisille työpaikoille? Intohimosi on tarjota asiakkaille ylivertaista palvelua. Kaiken kruunaa mahdollisuus kouluttautua kahvin ja teen viimeisimpiin makutuulahduksiin maailmalta. Tämä kaikki ovat mahdollista työskennellessäsi JOBmealilla. JOBmeal on yhteistyökumppanina arvostettu asiantuntija, vaivaton, joustava, luotettava ja monipuolinen. Näitä samoja asioita edellytämme työntekijöiltämme, olitpa sitten JOBmealin konsulentti, teknikko, palvelupäällikkö tai myyntiguru. JOBmeal on osa JDE Professional konsernia. JDE Professional on yli 265 vuoden ajan saanut innostuksensa siitä, kuinka hämmästyttäviä asioita voi tapahtua kahvikupin ääressä. Katso lisää linkistä https://www.esitteemme.fi/video/774915618

Tutustu yritykseen