Kahvilatyöntekijä Kahvila Hyrylä, Tuusula

Kahvilatyöntekijä Kahvila Hyrylä, Tuusula

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
16.8.2022

Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Kaipaatko monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa et taatusti kyllästy? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Kahvila Hyrylän kahvilatyöntekijä.

Haemme kahvilatyöntekijää Kahvila Hyrylään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava asenne työtekoon sekä ennen kaikkea motivaatiota ja intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi. Takataskustasi tulee löytyä hygieniapassi. Aikaisempi liikenneasema-, kahvila-, ravintola- tai kioskityöskentely antavat sinulle tehtävään sopivia eväitä ja lisäksi katsomme ravintola-alan tai kaupallisen koulutuksen/kokemuksen ehdottomasti eduksesi, mutta emme näitä Sinulta vaadi, sillä työtehtävät opetamme työtä tehdessämme.

Eniten odotamme sitä Oikeaa Asennetta - Reipasta työotetta ja aitoa asiakaspalvelunäkemystä!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.8.2023, aloituksesta voidaan sopia mahdollisuuksien mukaan.  Keskimääräinen työaikasi on vähintään 90h/3vkoa. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työt sijoittuvat klo 7-23 välille iltapainoitteisesti.

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen mukaan jo mahdollisimman pian.

Kahvila Hyrylä on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa