Kahvilatyöntekijä Kahvila Hyrylä

Kahvilatyöntekijä Kahvila Hyrylä

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
14.4.2023

Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Etsitkö töitä opiskelun oheen. Voisitko tehdä enemmän vuoroja kesällä? Kahvila Hyrylä etsii joukkoihinsa kahvilatyöntekijää keikkasopimuksella!

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamillasi vitriinin tuotteilla ja muutamilla ruoka-annoksilla.

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava asenne työtekoon sekä ennen kaikkea motivaatiota ja intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi. Asenne ratkaisee! Takataskustasi tulee löytyä hygieniapassi. Aikaisempi liikenneasema-, kahvila- tai kioskityöskentely, ravintola-alan tai kaupan-alan kokemus on ehdottomasti eduksesi, mutta emme näitä Sinulta vaadi. Työtehtävät opetamme työtä tehdessämme. Asiakaspalvelukokemusta sinulla tulisi olla jo hieman. Kun olet päässyt työstä jyvälle työskentelet pääasiassa vuoroissa yksin. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä.

Keikkasopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Työpaikkasi on Kahvila Hyrylässä, jossa sinut perehdytetään tehtäviin ja teet töitä keikkaluontoisesti, koulujen loma-aikoina toiveena on että haluaisit työskennellä enemmän. Työ sopii mainiosti opiskelun tai toisen työn oheen. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa