Kahvilatyöntekijä keikkasopimuksella Kahvila Hyrylä, Tuusula

Kahvilatyöntekijä keikkasopimuksella Kahvila Hyrylä, Tuusula

Sijainti
Vantaa, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
16.8.2022

Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Etsitkö töitä opiskelun oheen ja voisit mahdollisesti jatkaa töiden parissa myös ensi kesänä? Kaipaatko monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa et taatusti kyllästy? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Kahvila Hyrylän kahvilatyöntekijä.

Haemme kahvilatyöntekijää Kahvila Hyrylään keikkasopimuksella.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava asenne työtekoon sekä ennen kaikkea motivaatiota ja intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi. Takataskustasi tulee löytyä hygieniapassi. Aikaisempi liikenneasema-, kahvila- tai kioskityöskentely antavat sinulle tehtävään sopivia eväitä ja lisäksi katsomme ravintola-alan tai kaupallisen koulutuksen/kokemuksen ehdottomasti eduksesi, mutta emme näitä Sinulta vaadi, sillä työtehtävät opetamme työtä tehdessämme.

Eniten odotamme sitä Oikeaa Asennetta - Reipasta työotetta ja aitoa asiakaspalvelunäkemystä!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä.

Keikkasopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Töitä tulet tekemään Kahvila Hyrylässä, jossa sinut perehdytetään tehtäviin ja teet töitä keikkaluontoisesti, koulujen loma-aikoina toiveena on että haluaisit työskennellä enemmän. Työ sopii mainiosti opiskelun tai toisen työn oheen. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa