Kahvilatyöntekijä keikkatyöhön

Kahvilatyöntekijä keikkatyöhön

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
1.10.2023

Haemme kahvilatyöntekijää keikkatöihin ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Barona tarjoaa mahdollisuuden työskennellä erilaisissa kahviloissa aina kivijalkakahviloista hotelleihin ja tapahtumiin.

Käynti ravintolassa kannattaa! Kahvilatyöntekijänä saat syvällistä näköalaa asiakaspalveluun ja vuorovaikutukseen ihmisten kanssa.

Tarjoamme keikkatyöntekijälle mahdollisuuden nähdä erilaisia kahviloita ja niissä työskenteleviä tiimejä. Olipa tämä työ välivuodeksi, opintoje ohelle tai elämäntyö, niin meidän kautta pääset toteuttamaan itseäsi!

Ketä haemme?

Nopeatempoinen kahvilaympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla. Edellytämme, että olet positiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta kahvilatyöstä. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomenkielen ja erikoiskahvien osaamista.

Voit tehdä keikkoja oman käytettävyytesi mukaan ja valita itsellesi sopivimmat keikat juuri sellaisista paikoista, jotka kiinnostavat sinua! Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin, aamulla, päivällä ja illalla.

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Kahvilatyöntekijän minimipalkka on 11,38€/h + vuorokohtaiset lisät, anniskelua sisältävässä kahvilassa minimipalkka on 12,77€ + vuorokohtaiset lisät. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen n. 13-15€/h välille.

Ennen töiden aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä terveydentilatodistuksen. Anniskelupassi on eduksesi.

Keikkailemalla pääset kokemaan ravintolamaailman hyvän fiiliksen ja tutustumaan uusiin mahtaviin työkavereihin!

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi mm. tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Lähetä tiedot itsestäsi oheisen linkin kautta ja kerro itse millaisia keikkoja haluat tehdä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
Barona HoReCa Oy
Barona HoReCa Oy

Barona HoReCa on osa Baronaa, joka on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja. Olemme työurien rakentaja ja osaamisen kehittäjä. Yritysten kestävän kasvun mahdollistaja. Strategisten haasteiden ratkaisija. Näytämme suuntaa ja luomme uusia tapoja tehdä töitä ja työllistää. Teemme maailmasta ennakoitavampaa, kankeasta joustavaa, kasvun esteistä historiaa. Palvelemme asiakkaitamme vuosittain yli 30 000 osaajan voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä, Puolassa ja Espanjassa. Olemme johtava palveluyhtiö toimialojen, keinovalikoimien ja valtioiden rajat ylittävissä ratkaisuissa esimerkiksi ulkoistuksissa, henkilöstöpalveluissa, koulutuksissa ja konsultoinnissa.

Tutustu yritykseen