Kahvilatyöntekijä Ravintola Kappeliin / Kesätyö

Kahvilatyöntekijä Ravintola Kappeliin / Kesätyö

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Ravintola Kappeli, tuo keidas keskellä kaupunkia, Helsingin sydämessä. Jo 150 vuoden ajan asiakkaitaan tyylillä ja taidolla palvellut, yksi maamme legendaarisimmista ravintoloista etsii kesäsesonkiin kahvilatyöntekijää!

Aiempi kahvilakokemus auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi, mutta viimekädessä asenne ratkaisee! Pääset osaksi tiimiä, jossa yhdessä onnistuminen on kaiken A ja O. Joten vaikka olisit vasta aloitteleva ravintola-alan tähti, perehdytys takaa sinulle mahdollisuuden kasvaa kovan luokan ammattilaiseksi osaavien kollegojen ja esihenkilöiden seurassa.

Työympäristömme on vilkas ja asiakaskuntamme kansainvälinen. Tämä edellyttää työssä onnistumiselta energistä otetta, leveää hymyä, ja hyviä kommunikointitaitoja sekä suomen, että englannin kielellä!

Työtehtäviisi kuuluu myyntityö, kuumien ja kylmien juomien valmistaminen ja ruokatuotteiden esille laitto, asiakaspöytien siisteydestä huolehtiminen, kahvilatyöskentely tiskin takana, astioiden siivoaminen, tiskaaminen ja muutkin kahvilan työtehtävät.

Työt alkavat mahdollisuuksiesi mukaan toukokuussa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja asiakkaamme tekee lopulliset valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työntekijällä on mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon, kun määräaikaisen työsuhteen pituus kesäkaudella 2023 on vähintään kolme kuukautta ja työntekijä työskentelee sopimuskauden loppuun vähintään 90h/3vko, niin että sopimustunnit täyttyvät.

Sitten edetään!

  • klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

  • täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

  • lisää työ- ja opiskelutodistukset sekä mahdollinen hygienia- ja anniskelupassi hakemuksen liitteeksi

Hae mukaan upeaan työyhteisöön ja nauti kesästä legendaarisessa Kappelissa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Reetta-Sofia Rintanen
Reetta-Sofia Rintanen