Kaikkien aikojen ravintolakesä! 🍸☀️

Kaikkien aikojen ravintolakesä! 🍸☀️

Kiinnostaako kesäduuni ravintolassa, kahvilassa tai baarissa? Houkuttelevatko kesän suurimmat tapahtumat ja festarit? Mahtava juttu, koska Baronalla on nyt tarjolla useita ravintola-alan kesätyöpaikkoja ympäri Suomen! Lue lisää ja hae kesätöihin ravintola-alalle, koska nyt on sinun aikasi viettää kaikkien aikojen ravintolakesä! 🤩

Kaikkien aikojen kesäduunit - täysi lautasellinen työmahdollisuuksia

Tämän kesän paras paikka on ravintola-maailman sykkeessä. Baronan kautta pääset työskentelemään alan kuumimmissa kesätyöpaikoissa, tienaamaan ja elämään samalla kaikkien aikojen ravintolakesää! Voit hakea ravintola-alan kesätöitä nopeasti ja helposti tekemällä alla olevan rekrybotin. Pääset jättämään kesätyöhakemuksesi vastaamalla vain muutamaan kysymykseen! ⬇️

Kesätyöpaikat

Kaikkien aikojen ravintolakesä Baronalla tarjoaa laajan kattauksen alan kuumimpia kesätyöpaikkoja. Pääset työskentelemään esimerkiksi ravintoloissa, á la carte -ravintoloissa, baareissa, kahviloissa, tapahtumissa ja festareilla. Eli niissä paikoissa, joissa tänä kesänä tapahtuu! 🎉 Lue lisää erilaisista kesätyöpaikoista ravintola-alalla ja katso avoimet työpaikat alta. 🤗

Ravintolat ja á la carte

Ravintolat ja á la carte

Ravintoloissa pääset tekemään monipuolista työtä ravintola- ja ruokamaailman sykkeessä ja tarjoilemaan upeita makuelämyksiä asiakkaille.

Festarit ja tapahtumat

Festarit ja tapahtumat

Kesän kuumimmissa menomestoissa pääset tekemään erilaisia hommia promokeikoista blokkaamiseen ja juomien tekemisestä maistatukseen. Tässä työssä taatusti tapahtuu!

Baarit ja kahvilat

Baarit ja kahvilat

Baareissa ja kahviloissa pääset nopeatempoisen ja kivan duunin makuun. Valmista kesän viilentävimmät drinkit sekä maistuvimmat kahvit ja palvele asiakkaita hymy huulilla kesäauringossa.

Pikaruokaravintolat

Pikaruokaravintolat

Pikaruokaravintoloissa pääset käyttämään asiakaspalvelutaitojasi ja työskentelemään nopeatahtisessa sekä hauskassa ympäristössä. Asenne on tärkeintä ja huipputyöporukka on todellinen kirsikka kakun päälle.

Raflateam
RaflateamKiinnostaako ravintola-ala, mutta kokemusta ei vielä löydy? Meillä on sinulle ratkaisu! Hae Raflateamiin eli ravintola-alan pikavalmennukseen. Raflateamin jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä ravintola-alalla ja viettää kaikkien aikojen ravintolakesä!Hae Raflateam-koulutukseen!

Avoimet työpaikat - parhaat kesätyöpaikat ravintola-alalla

Kokemuksia ravintola-alalta

Tsekkaa parhaat vinkit kesätyöhakuun!

Kesätyöpaikkoja tarjolla usealla eri alalla
Kesätyöpaikkoja tarjolla usealla eri alallaJos et löytänyt itsellesi näistä sopivaa duunia, niin hae muihin Baronan kesätyöpaikkoihin. Kesä-tööt kutsuu!Tsekkaa Baronan muut kesäduunit!