Karaokejuontaja Wanha Mestari, Tornio

Karaokejuontaja Wanha Mestari, Tornio

Sijainti
Tornio
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
6.10.2022

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu viihdyttäjä? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Onko sinull ajo kokemusta karaoken juontamisesta? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Tornion Wanhaan Mestariin KARAOKEJUONTAJAA

Vastuualueesi

Wanhan Mestarinkaraokejuontajanaotat tiskin takana vastaan asiakkaiden karaoketilaukset, hoidat karaokelaitteita ja välillä voit laulaa luikauttaa itsekin.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on musiikin tuntemus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin. Osaat tsempata laulajia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen merkittävän ravintola-alan yrityksen Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Toivottu työsuhde on joko keikkapohjianen tai osa-aikainen. Työt sijoittuvat aina viikonloppuihin ja iltoihin. Karaokea laulatetaan perjantaisin ja lauantaisin klo 21-02. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa